Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μία από τις πλουσιότερες περιοχές της Ελλάδος, η Λάρισα μαστίζεται πλέον κι αυτή από την ανεργία τη φτώχεια και την ανασφάλεια. Μόνο το Φεβρουάριο χάσανε τη δουλειά τους πάνω από εκατό άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα μερικές από τις επιχειρήσεις που έβαλαν λουκέτο είναι οι εξής:
Το ιστορικό ξενοδοχείο "ΑΣΤΟΡΙΑ" που δέσποζε στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης για 40 ολόκληρα χρόνια (απασχολούσε περίπου 30 υπαλλήλους), το πολυκατάστημα "ALEX PACK" στη Γιάνουλη (απασχολούσε περίπου 30 άτομα), η γνωστή πιτσαρία "CONTROL" στη συνοικία Νεάπολη (απασχολούσε 7 εργαζομένους), επίσης από το εργοστάσιο μετάλλων "INTRAKAT" απολύθηκαν προχθές 6 άτομα, ενώ πολλές μικρές επιχειρήσεις αυταπασχολούμενων έκλεισαν επίσης.

Συνέλληνες βλέπουμε ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Δεν είμαστε στο παραπέντε αλλά στο παρά ένα.Πρέπει να δράσουμε άμεσα, όλοι μαζί οι Έλληνες, υψώνοντας Ελληνικές σημαίες και βροντοφωνάζοντας " ΩΣ ΕΔΩ". Οι πολιτικάντιδες που ταπεινώσαν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και της νέας γενιάς πρέπει να μας χαιρετήσουν, γι αυτό ας κοιτάξουν να παραιτηθούν από μόνοι τους όσο είναι καιρός...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και επισης καμμια εκατοστη ατομα , οι οποιοι δουλευαν σαν πωλητες , ιατρικοι επισκεπτες κλπ σε εταιρειες της αθηνας ,πολλα ατομα απο τις τεχνικες που φτιαχνουν τα τουνελ στα τεμπη.
Εχει πολυ ενδιαφερον μια επισκεψη στον οαεδ...