Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ

Με αφορμή την ανάρτησή σας(Όργιο αεροψεκασμών την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Λεκανοπέδιο) για τους συνεχόμενους ψεκασμούς θα ήθελα να σας αναφέρω μια σχετική παρατήρηση που έχω προσωπικά κάνει.

Καταρχάς αυτοί οι ψεκασμοί δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς (σε ταινίες κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως αμερικάνικες) τον καταγάλανο ουρανό.

Αρκεί να παρατηρήσει τις εξωτερικές μεταδόσεις ξένων τηλεοπτικών ανταποκριτών λίγο πιο ψηλά (προς τον ουρανό).

Και για να σας σοκάρω! ακόμα περισσότερο σαν μητέρα μικρών παιδιών.

Αρκεί να παρακολουθήσει την παιδική κινηματογραφική ταινία CARS. Στο σημείο που ο Χάντσον αγωνίζεται με τον Macquin θα δείτε ότι στον καταγάλανο ουρανό εικονίζονται αυτά τα πλέγματα ψεκασμού.

Προφανώς θέλουν να υποβάλλουν συνειδήσεις από τις μικρές ηλικίες για να τα αντιλαμβάνονται αργότερα σαν φυσιολογικά φαινόμενα και να μην αντιδράσουν.

Είναι ύποπτο που ακόμα και σε μια παιδική παραγωγή προσπαθούν να εικονίζουν και να προγραμματίσουν υποσυνείδητα τα μυαλά των παιδιών μας. Έχω δει την συγκεκριμένη ταινία χιλιάδες φορές και δεν το είχα παρατηρήσει.

http://www.ramnousia.com/
--
Ιστολόγιο - αντιβίωση για χρόνιες παθήσεις αδράνειας, θύματα πλύσης εγκεφάλου και πνευματικής αναπηρίας. Μόνο με συνταγή γιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: