Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Και αν τους δουλέψει όλους και δεν παραιτηθεί ο Γιώργος…;

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Γράφει ο ..(( Λ ))..
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στον Πρωθυπουργό από την κοινοβουλευτική του ομάδα, δεν θα παραμείνει ο ίδιος Πρωθυπουργός;
Μετά από όλες αυτές τις αδίστακτες και ύπουλες κολοτούμπες του κ. Παπανδρέου, μετά από τις ανεκδιήγητες κινήσεις του όλο αυτό το διάστημα που πηγαίνουν την Ελλάδα κάθε στιγμή στον γκρεμό και φαινομενικά σώζεται την ύστατη κάθε φορά στιγμή, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Πρωθυπουργός θα φερθεί έστω και μια φορά ως μη παρανοϊκός άνθρωπος και τουλάχιστον μια φορά ως μη εχθρός της πατρίδας;
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα μπλοφάρει για άλλη μια φορά, παίζοντας αυτή τη φορά πολιτικό «πόκερ» και κοροϊδεύοντας τους ίδιους του τους βουλευτές; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υφαρπάξει την ψήφο εμπιστοσύνης τους όπως υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων πριν 2 χρόνια για να συνεχίσει το καταστροφικό έργο ο ίδιος; Εκτός αν όλο αυτό είναι ακόμα ένα καλοστημένο παραμύθι για τα μάτια του κόσμου…!
Φυσικά ακόμα και να φύγει ο κ. Παπανδρέου και να αναλάβει ο κ. Σαμαράς, έχοντας ήδη διασφαλιστεί η νέα δανειακή σύμβαση, θα έχει γίνει μια τρύπα στο νερό…! Θα έχει υπογραφεί η καταδίκη της Ελλάδος και των Ελλήνων και απλώς το «όπλο της καταδίκης» θα έχει αλλάξει χέρια! Η σκυτάλη θα έχει περάσει στον Αντώνη…!
Ας το καταλάβετε όλοι καλά! Από τη σημερινή στάση όλων σας θα εξαρτηθεί και η συμπεριφορά των Ελλήνων στο επόμενο διάστημα. Οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια σε αιματοχυσία τον τόπο. Αν δεν το επιθυμείται μπορείτε ακόμα να αλλάξετε το κλίμα. Αν όμως το επιθυμείται γιατί με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετείτε τουςσχεδιασμούς προς μια παγκόσμια διακυβέρνηση είστε άξιοι της μοίρας σας. Η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα λυπηθεί ούτε τους λαούς αλλά ούτε και τους προδότες αυτών!


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/11/blog-post_2033.html#ixzz1ckQfkbIL

Δεν υπάρχουν σχόλια: