Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΑ: Τα Αμερικανικά κανάλια, για τις διαδηλώσεις από τη Ρωσία δείχνουν πλάνα από ΑΘΗΝΑ!

Το αγγλόφωνο ρωσικό δίκτυο με τον τίτλο: «FOX, ψέματα και λάθος βίντεο. Τι δεν συμβαίνει στη Μόσχα»,
καταρρίπτει καρέ – καρέ το βίντεο που μετέδωσε το αμερικανικό κανάλι.
(...)
Πως συμβαίνει αυτό; Πολύ απλά επειδή το ρεπορτάζ του FOX News για τις διαδηλώσεις στη Ρωσία, δείχνει πλάνα από την Ελλάδα. Διαδηλωτές τρέχουν πανικόβλητοι, αστυνομικοί ρίχνουν χημικά και τους κυνηγούν και εκεί που ο ρεπόρτερ δίνει την ανάλυση για την κατάσταση στη Ρωσία, ξαφνικά στο πλάνο βλέπουμε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας…

close-up-greek-national-bank-366


Στο δημοσίευμα το Rt κάνει σαφή επίθεση στο FOX, τονίζοντας πως οι πρακτικές που χρησιμοποιεί στα ρεπορτάζ του είναιαπαράδεκτες.
Μπορεί βλέπετε οι αστυνομικοί στην Ελλάδα να μοιάζουν με τους Ρώσους, ωστόσο τέτοια εποχή στη Μόσχα κάνει παγωνιά, ενώ όλοι φοράνε μπουφάν για σκι και έχουν …κόκκινες μυτούλες και μαγουλάκια από το κρύο.
Αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Στο Fox news, πως την πάτησαν έτσι;Απόλυτη σιωπή όμως από τα Ελληνικά κανάλια για την Αμερικανική παραπληροφόρηση.
Δείτε το βίντεο που ξένο κανάλι ξεντροπιάζει την ΑΠΑΤΗ του Αμερικάνικου καναλιού:ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΑΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ”!!

Από κοντά, Ελληνικά ΜΜ”Ε”, παραδημοσιογράφοι, διαδικτυακά απόβλητα κλπ. Να παρουσιάζουν διαδηλώσεις 600 ατόμων ως “μαζική αντίσταση”!! Δείτε το ξεσκέπασμα της γελοιότητας:Δεν υπάρχουν σχόλια: