Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Παν-Βορειοηπειρωτικό Αντάμωμα


Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, ώρα 10 το πρωί, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (στάση ΗΣΑΠ - Αγ. Ελευθέριος), στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παν-Βορειοηπειρωτικό αντάμωμα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει 
1. Ενημέρωση από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την προσπάθεια που ξεκινάει με σκοπό την ανεξάρτητη απογραφή όλων μελών της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας 
2. Μουσικά, χορευτικά και πολυφωνικά βορειοηπειρωτικά συγκροτήματα καθώς και τραγούδια από βορειοηπειρώτες τραγουδιστές. 
Η εκδήλωση βρίσκει τη στήριξη σύσσωμων των βορειοηπειρωτικών σωματίων οι οποίοι, συναντήθηκαν την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, δια των αντιπροσώπων τους και από κοινού αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά στην διοργάνωση και την επιτυχή εξέλιξή της. Ο πολιτισμός, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας θα αποτελούν πάντα συνδετικό κρίκο για την ευρύτερη συσπείρωση όλων των βορειοηπειρωτών.

Εκ του γραφείου τύπου, 18 Φεβρουαρίου 2012

http://www.deem-omonoia.com/%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%

Δεν υπάρχουν σχόλια: