Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ανταποκρινόμενοι στο εθνικό κάλεσμα των Κύπριων αδερφών αγημα 40 συναγωνιστών της Ελληνικής Οργάνωσης Χ και της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής έδωσε βροντερό παρών!!


Ανταποκρινόμενοι στο εθνικό κάλεσμα των Κύπριων αδερφών αγημα 40 συναγωνιστών της Ελληνικής Οργάνωσης Χ και της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής έδωσε βροντερό παρών!!

Ανταποκρινόμενοι στο εθνικό κάλεσμα των Κύπριων αδερφών και νιώθοντας βαθειά υποχρέωση να είμαστε στο πλευρό τους για να τιμήσουμε με την καθιερωμένη λαμπαδηφορία απο το οίκημα του Δράσις εώς τον λόφο του Φιλοπάππου, να αποδώσουμε τιμές στους ήρωες του ΕΟΚΑ και τον αρχηγό αυτής Γεώργιο Γρίβα Διγενή, ο οποίος μετά απο ένα υποδειγματικό αντάρτικο υποχρέωσε τη Μεγάλη Βρετανία, το Χάρτινγκ και τους ντόπιους προδότες σε διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στην απελευθέρωση του νησιού μας απο τον Αγγλικό ζυγό.
Βέβαια οι κυβερνήσεις, πιστές στο ανθελληνικό καθήκον τους, έβαλαν απο το παράθυρο ως εγγυήτρια δύναμη την Τουρκία στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, πράγμα που αργότερα οδήγησε στον Αττίλα...

Άγημα 40 συναγωνιστών της Ελληνικής Οργάνωσης Χ και της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής έδωσε βροντερό παρών και η Αθήνα για περίπου 2 ώρες είχε μέσα της μια καυτή γαλανόλευκη λαίλαπα. Τα δυο κινήματα θα είναι δίπλα σε κάθε κάλεσμα των ακκομάτιστων Κύπριων αδερφών μας που δέχτηκαν λίγες μέρες πριν δολοφονική επίθεση απο τα ορφανά του Μαρξ, όντας πιστά στο μισελληνικό τους μένος -όπως τότε που δήλωναν πως η ΕΟΚΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση και ο ΓΓ τους Νικόλαος Ζαχαριάδης αποκάλυψε την ταυτότητα του αρχηγού στους Άγγλους- έτσι και τώρα βλέποντας τις Ελληνικές σημαίες ξέσπασαν με αυτό τον τρόπο...

Τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά...

Αλήτες προδότες πολιτικοί, η Κύπρος είναι Ελληνική...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - Χ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: