Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

“Ανεκάλυψαν” το μεταναστευτικό πρόβλημα… Συγκλονιστικά τα στοιχεία!


Από θυμηδία έως οργή και αηδία προκαλεί το τελευταίο κρούσμα απερίγραπτου καιροσκοπισμού από πλευράς του εν Ελλάδι παραπαίοντος φαυλότατου πολιτικού κατεστημένου.
Σε μια αποθέωση υποκρισίας και κακόγουστου θεατρινισμού, με προφανή σκοπό τον εμπαιγμό των (πάντοτε) ηλιθίων ψηφοφόρων, οργανώθηκε εσχάτως, με περισσές τυμπανοκρουσίες, η περιλάλητη «σκούπα» περισυλλογής λαθρομεταναστών από την χαβούζα του Αθηναϊκού κέντρου.
Πολιτικάντηδες, κόμματα, μ.μ.ε. κλπ, ανεκάλυψαν αίφνης το «μεταναστευτικό ζήτημα» που, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιογραφικά κλισέ, «δεν πάει άλλο»…
Έτσι, λίγο πριν τις αναμενόμενες εκλογές (όλως «συμπτωματικώς») το πολιτικό κατεστημένο, εμφανώς θορυβημένο από την αναμενόμενη ανάπτυξη ξενοφοβικών τάσεων στο εκλογικό σώμα, απεφάσισε (κατόπιν εορτής) να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό ζήτημα.
Που ήταν όμως τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι αναίσχυντοι τσαρλατάνοι, οι αδίστακτοι δολοφόνοι της πατρίδος, και τί έκαναν για να προλάβουν την μαζική εισβολή αφρικανών και ασιατών στην Ελλάδα; Εισβολή που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αφού τα ανατολικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, παραμένουν διάτρητα και κατ’ ουσίαν αφύλακτα; ΠΟΥ ΗΣΑΝ;;; - Μα, εδώ ήσαν αλλά είχαν άλλες προτεραιότητες, με πρώτη και καλύτερη την «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», την «υποδοχή των οικονομικών μεταναστών» και την οικονομική υποστήριξη των απειράριθμων Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων) που φρόντιζαν για την υποδοχή και υποστήριξη των μεταναστών και την «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: