Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ:
1η. ΑΙΣΧΟΣ: Παραμονή της αλώσεως, συνέδριο στο Βόλο με θέμα "Εκκλησιολογία και Εθνικισμός"!

Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές. Τα γεγονότα και οι καταστάσεις θυμίζουν σε πολλούς αυτά που προηγήθηκαν της Άλωσης της Πόλης. Μιας Πόλης που δεν έπεσε την 29η Μαΐου 1453 αλλά  είχε καταρρεύσει ηθικά, θρησκευτικά, πνευματικά και είχε παραδοθεί στους Δυτικούς πολύ καιρό πριν.  

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας ποτέ δεν έλειψαν οι μορφές της Πίστης και του Αγώνα. Έτσι και σήμερα δεν λείπουν οι Ιεράρχες που βλέπουν τον "λύκο έξω από το μαντρί" και ως Καλοί Ποιμένες, αφήνουν την "φλογέρα" και πιάνουν την "σφεντόνα". Και ευτυχώς είναι πολλοί οι Ιεράρχες που στέκονται δίπλα στον λαό και τον αφυπνίζουν.

Όμως την σημερινή τόσο κρίσιμη στιγμή για το έθνος μας, το οποίο βάλλεται μαζί με τις αξίες και τις παραδόσεις μας, από φανερούς και αφανείς εχθρούς,  είναι θλιβερό να βλέπουμε άλλους Ιεράρχες να αναπαράγουνδιεθνικιστικές φιλοσοφίες. Λες και ζούμε σε μια ιδεατή κοινωνία, λες και δεν ξεκίνησε ήδη το ξεπούλημα της πατρίδας μας, λες και ο εχθρός δεν είναι "προ των πυλών".


Δείτε λοιπόν τι είδους Συνέδριο διοργανώνει, παραμονές της επετείου της Αλώσεως της Πόλης,  η Θεολογική Ακαδημία Βόλου:    "Εκκλησιολογία και Εθνικισμός".



Επειδή στην Ιστοσελίδα τους δεν βρήκαμε κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας, μπορείτε να στείλετε τη διαμαρτυρία σας στο email:   info@acadimia.gr


ΥΓ. Η Ορθόδοξη Ακαδημία Βόλου συχνά συμμετέχει σε Οικουμενιστικές εκδηλώσεις (με κάθε είδους αλλόδοξους και αιρετικούς). Η Ιστορία δεν διδάσκει τελικά, γι αυτό και δυστυχώς  επαναλαμβάνεται.
από το http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: