Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... ΕΝΤΟΣ ΕΜΕΙΣ...
Τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο έχει κατακλειστεί απο πληροφορίες σχετικές με συναντήσεις στελεχών του UCK στα Σκόπια με Ισλαμιστές Σύριους, παρακλάδια της Αλ Κάιντα. Επικσέφθηκαν το προπύργιο των Αλβανών εξτρεμιστών την Πρίστινα αλλά και το Τέτοβο εντός του εδάφους των Σκοπίων που είναι μια αμιγώς αλβανόφωνη περιοχή. Συμφωνήθηκε, εκτός των άλλων, παροχή τεχνογνωσίας και εκπαιδεύσεις στους Σύρους αλλά ακόμα και έμψυχη βοήθεια στις μάχες με τον στρατό του Μπασάρ Αλ Ασάντ, τώρα που οι Αμερικανικές ομάδες (BLACKWATER) αποχώρησαν.


Όπως έχουν αναφέρει πολιτικοί κύκλοι στην Τουρκία, έχουν ήδη μεταφερθεί στην Συρία αντιαεροπορικά και αντιαρματικά μέσω αυτής στους αντικαθεστωτικούς. Σαν άλλος μάρτυς κακών ήρθαν οι ενδείξεις για επανεξοπλισμό του UCK εντός του εδάφους των Σκοπίων ωστε να στηρίξουν τους αλβανόφωνους που απειλούνται απο τους Σέρβους. Αναφερόμαστε στις περιοχές στα σύνορα Σκοπίων και Κοσσυφοπεδίου, στο Τέτοβο και στην Νότια Σερβία στην περιοχή του Πρέσεβο. Άλλωστε και ο πρώην διοικητής του UCK έχει δηλώσει οτι μόνον ο ίδιος μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Αλβανών στα Βαλκάνια.

Ρίγος διαπερνά ήδη ανώτατα κλιμάκια των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών καθώς γνωρίζουν πως αν αυτές οι επιχειρήσεις περάσουν στο Ελληνικό έδαφος, δεν υπάρχει ικανή αποτρεπτική δύναμη να τους αντιμετωπίσει, δεδομένου οτι με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι φίλοι μας εξ Ανατολών -εκμεταλλευόμενοι την ρευστή εσωτερική κατάσταση- ετοιμάζουν ''γυμνάσια'' με συγκέντρωση τεράστιων στρατιωτικών δυνάμεων στον Έβρο αλλά και στο Καστελόριζο, πράγμα που σημαίνει οτι θα γίνουν κι απο εμάς ανάλογες κινήσεις και λόγω κακής επάνδρωσης θα έχουμε πρόβλημα στα μετόπισθεν, εκεί ακριβώς που δρουν αυτοί. Το κράτος άλλωστε φρόντισε με σκόπιμο και δόλιο τρόπο να αποδυναμώσει και τους εθνοφύλακες, και να απενεργοποιήσει την πολιτοφυλακή, αφήνοντας την πατρίδα και το λαό στο έλεος αυτών.

Έλληνα, αυτοί σε θέλουν σκλάβο και ταπεινωμένο, να ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι και να στέκεις ηττημένος... Ο εχθρός είναι ήδη εντός του εδάφους οργανωμένος. 6.000.000 λαθρομετανάστες και οι ντόπιοι πατρώνες τους είναι πάνοπλοι και έτοιμοι, το μόνο που περιμένου είναι η εντολή για να δράσουν και ξεκινάνε τα προεόρτια δίπλα στα σύνορά μας. Οργανώσου λοιπόν, εκπαιδεύσου και δράσε με την Πατριωτική Πολιτοφυλακή. Γίνε ο φραγμός σε όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας. Οφείλουμε να πράξουμε το καθήκον μας, ακόμα κι αν οι πολιτικάντηδες πωλούν τη γη και την αξιοπρέπειά μας, εμείς θα δείξουμε σε όλους αυτούς οτι στις φλέβες μας ρέει αίμα Ελληνικό, οτι οι ρίζες μας είναι εκείνες που θα μας οδηγήσουν σε ένα λαμπρό, Ελληνικό μέλλον. Ζήτω το έθνος.

Γίνε πολίτης-οπλίτης. Γίνε ένα με εμάς.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ 


http://patriotikipolitofilaki.blogspot.com/2012/05/blog-post_11.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ 450.000
ΤΟ ΠΑΤΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ 1.000.000?
ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ,
ΝΑ'ΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ!