Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣ...

Βίντεο από το Gay Parade: οι λιγοστοί διαμαρτυρόμενοι, γίνονται ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ και δυσκολεύουν τα υπεράριθμα ΜΑΤ

Περιγραφή των σημερινών αντιδράσεων για το Gay Parade στη Θεσσαλονίκη.

Αν και δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ συγκεκριμένο κάλεσμα (για ώρα και σημείο διοργάνωσης αντισυγκέντρωσης), δεκάδες Θεσσαλονικείς  πήγαν με δική τους πρωτοβουλία στο χώρο του 1ου Gay Parade για να διαμαρτυρηθούν.

Κατάληψη του χώρου, και πρώτες συγκρούσεις:
Έτσι σύντομα σχηματίστηκε μια ομάδα πιστών η οποία με έξυπνο τρόπο και αιφνιδιαστικά επενέβη και έκλεισε από νωρίς την έξοδο του Gay parade (προς την παραλία).
Μάλιστα η ομάδα των διαμαρτυρομένων έβαλε και τα κιγκλιδώματα πίσω τους από τα οποία πιάστηκαν και δέθηκαν σαν αλυσίδες ώστε να μην μπορούν τα ΜΑΤ να τους μετακινήσουν.
 Οι αστυνομικοί (ναι της Κυβέρνησης του κ.Σαμαρά ... που επικαλείται τη βοήθεια του Θεού) ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ (βλέπετε τόλμησαν κάποιοι να ενοχλήσουν τους υπερπροστατευμένους ομοφυλόφιλους!).
Οι επικεφαλείς των αστυνομικών δυνάμεων απειλούσαν διαρκώς.
Μετά από αμοιβαίες ανταλλαγές συνθημάτων με τους ομοφυλόφιλους, και βλέποντας ότι η ειρηνική διαμαρτυρία συνεχιζόταν χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης -παρά τις απειλές-  τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους πιστούς και μετά από 5λεπτες συγκρούσεις σώμα με σώμα κατόρθωσαν να τους αναγκάσουν να οπισθοχωρήσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, όπου και παρέμειναν  μέχρι να επαναληφθεί δεύτερος γύρος όταν οι ομοφυλόφιλοι τρανς κλπ πήγαν να περάσουν προς την παραλία (μάλιστα πρώτη μούρη ο κ. Μπουτάρης).

Δεύτερος γύρος επεισοδίων:
Και πάλι συνθήματα προς τους gay, πολλά σπρωξίδια με τα ΜΑΤ, τα οποία είχαν αποκόψει με Π από παντού την ομάδα που διαμαρτυρόταν ώστε να μην επεκταθούν οι αποδοκιμασίες και σε άλλα μέρη. Να επισημάνουμε ότι στην ομάδα συμμετείχαν και αρκετοί  νέοι με αξιοζήλευτη μαχητικότητα-φάνηκε τις κρίσιμες στιγμές αλλά και στις αντεγκλήσεις με τους ομοφυλόφιλους και τους επικεφαλείς των ΜΑΤ.
Έπεσαν κ μερικά αυγά κλπ. όταν κάποιοι ομοφυλόφιλοι, επάνω σε αυτοκίνητα άρχισαν να προκαλούν.
Μοιράστηκε και το κείμενο της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης που μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: