Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι σχεδιασμοί της για την Ευρώπη και την Ελλάδα


Γράφει ο ..(( Λ ))..

Το "Σύστημα" πασχίζει με κάθε τρόπο να ξεσηκώσει πληθυσμούς προς δημιουργία αποσταθεροποιήσεως ή  να οδηγήσει ακόμα και σε πολεμικά γεγονότα...!


Το παγκόσμιο σύστημα ελέγχου ή αλλιώς όπως έχουμε μάθει να το ονομάζουμε…η Νέα Τάξη Πραγμάτων πασχίζει με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο είτε να ξεσηκώσει πληθυσμούς προς δημιουργία αποσταθεροποιήσεως ή να οδηγήσει σε πολεμικά γεγονότα ευρείας κλίμακας. Φυσικά αυτός ο σχεδιασμός αλλά και η εφαρμογή δεν άρχισαν τώρα. Εδώ και χρόνια χτίζεται αυτό το «οικοδόμημα αποσταθεροποίσης» παγκόσμια, είτε στην Ευρώπη είτε στην υπόλοιπη υφήλιο.

Στην Ευρώπη οι βάσεις του σχεδίου μπήκαν με 2 τρόπους

Ο πρώτος τρόπος ήταν η διαρκώς αυξανόμενη λαθραία ή και «σκηνοθετημένη» εισροή μεταναστών από χώρες αραβικών και όχι μόνο κρατών στις οποίες το «Σύστημα» είχε ήδη φροντίσει να δημιουργήσει συνθήκες φυγής….! Το σύστημα είχε φροντίσει να δημιουργήσει πολεμικά γεγονότα στις χώρες από τις οποίες προήλθαν οι μετανάστες. Τι πέτυχε με αυτό; Πρώτον και επιφανειακότερον εκμεταλλεύτηκε ελεύθερα τον παραγωγικό πλούτο αυτών των χωρών τοποθετώντας κυβερνήτες (Δικτάτορες) πιόνια του συστήματος. Ναι είναι τα ίδια πιόνια τα οποία τώρα αποτελούν κόκκινο πανί γα τους λαούς αυτών των χωρών ….άλλη μεγάλη σκηνοθεσία στην οποία όμως δεν θα επεκταθούμε.  Το δεύτερο και σημαντικότερο που πέτυχε το «Σύστημα» μέσα από τους πολέμους αυτούς ήταν η δημιουργία ορδών λαθρομεταναστών προς την «πολιτισμένη» και «φιλόξενη» Ευρώπη, μέσα στην οποία είχαμε την ατυχία να συμμετέχουμε και εμείς και μάλιστα ως μπροστάρηδες στην «κατασκευασμένη φιλοξενία». 

Οι πληθυσμοί αυτοί λοιπόν που αποτελούνταν από δυστυχισμένους ανθρώπους που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχασαν τα πάντα, θα έπρεπε σταδιακά να εισέλθουν στις «πολιτισμένες» ευρωπαϊκές κοινωνίες και να αρχίσουν να συμβιώνουν με τους γηγενής πληθυσμούς. Κάτι που μέχρι ένα σημείο φαινόταν εφικτό αλλά έπαψε να είναι όταν αυτοί οι πληθυσμοί μεγιστοποιήθηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να μπορούν να δημιουργήσουν τριγμούς στις ήδη υπάρχουσες τοπικές κοινωνίες της Ευρώπης…!Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τι έκανε το Παγκόσμιο Δικτατορικό Σύστημα το οποίο ελέγχει τα πάντα; Δημιούργησε τεχνητούς πολέμους….οδήγησε στη μετανάστευση εκατομμύρια ανθρώπους….και τους κατέστησε μοχλό πίεσης προς την Ευρώπη…! Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ένα πράγμα. Ότι δεν είναι δυνατόν ΠΟΤΕ να υπάρξει ομαλή συμβίωση στον ίδιο χώρο μεταξύ ίσων μεν ανθρώπων ΑΛΛΑ και τόσο διαφορετικών! Γνωρίζοντας το «Σύστημα» πως αυτή η προσπάθεια συμβίωσης αργά ή γρήγορα θα οδηγούσε σε εκτροχιασμό και σε βίαια γεγονότα έπραξε όπως έπραξε…!   
    
Ο δεύτερος τρόπος προς κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση ήταν ακόμη πιο ύπουλος αλλά και πιο απλός. Αν πάρουμε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την χώρα μας θα καταλάβουμε ακριβώς τι έκανε αυτή η Ελίτ ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στην Ελλάδα λοιπόν, όπως και στην Ευρώπη, προωθήθηκαν στην πολιτική σκακιέρα άνθρωποι μαριονέτες, απάτριδες, υποχείριοι, λαοπλάνοι, δοσίλογοι, ανίκανοι, ψεύτες και προ πάντων …κλέφτες

Τι γινόταν λοιπόν εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα μας σε ότι αφορά τα οικονομικά μας; Η Ευρώπη «χάριζε» κοινοτικά κονδύλια για έργα και ανάπτυξη και κάποιοι λαοπλάνοι ηγέτες στην αρχή τα σκόρπισαν σε μισθούς και συντάξεις…! Στη συνέχεια οι ίδιοι λαοπλάνοι και οι συνεχιστές τους άρχισαν να γεμίζουν τα δικά τους «σεντούκια» ενώ το «Σύστημα» πλέον το οποίο είχε αρχίσει να «ρολλάρει» και είχε ήδη δημιουργήσει μια γενιά πολιτικών που μπροστά στο χρήμα δεν θα λογάριαζαν το συμφέρον της πατρίδας τους, έκανε το εξής απλό…! Μέσα σε λίγα χρόνια μας «χάριζε» χρήματα για να σταματήσουμε να παράγουμε…! Έτσι φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα,να μην παράγουμε ούτε πινέζα και οι έλληνες επιστήμονες να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναγνωρίσουν της κατασκευές και εφευρέσεις τους…! Αφού λοιπόν όλοι μας πλέον, και πολιτικοί και πολίτες επαναπαυτήκαμε στο εύκολο και λαχταριστό χρήμα και καταστήσαμε τους εαυτούς μας άχρηστους στο να παράγουμε οτιδήποτε… ξεκίνησε η επόμενη διαδικασία. Η διαδικασία της τεχνητής υπερχρέωσης του κράτους. Πώς;; Όταν σταματάς να παράγεις και ταυτόχρονα αυξάνεις ραγδαία τις εισαγωγές…. μοιραίο είναι ότι κάποια στιγμή θα καταλήξεις ….σαν εμάς σήμερα. 

Κάπου στη δεκαετία του ’90 άρχισε να κορυφώνεται το μεγάλο πάρτι των εξοπλιστικών προγραμμάτων και της αγοράς των πιο καινούριων οπλικών συστημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα…! Όπως κάνει ο απλός Έλληνας με τα καινούρια μοντέλα κινητών τηλεφώνων σκεφθείτε…! Από ένα σημείο και μετά λοιπόν το κράτος έγινε ένας απίστευτος «φαταούλας», μόνο που πλέον για όλα αυτά δεν ξόδευε δικά του χρήματα….. αλλά δανικά, καθώς μην ξεχνάτε …..είχαμε ήδη παραδεχτεί ότι είμαστε άχρηστοι να παράγουμε οτιδήποτε και επαναπαυθήκαμε στα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ελεγχόμενη σαφώς από το «Σύστημα», αυτό ήθελε να επιτύχει…! Έτσι λοιπόν περίπου λειτούργησαν τα πράγματα σε όλη την Ευρώπη, ή για να είμαστε πιο σωστή στη μισή Ευρώπη…!

Όπως αντιλαμβανόμαστε και οι 2 τρόποι αποσκοπούσαν στο ίδιο ποθητό αποτέλεσμα. Και στις 2 περιπτώσεις, όταν αυτές θα έμπαιναν στην τελική ευθεία εκδήλωσης τους θα έπρεπε να δημιουργηθεί κοινωνικό και πολιτικό…χάος. Μήπως έχουμε εισέλθει ήδη στην τελική φάση του σχεδιασμού σε ότι αφορά την Ευρώπη; Μήπως η Ελλάδα παίζει, ή τουλάχιστον το «Σύστημα» θα επιθυμούσε, να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία κλίματος ευρύτερης αποσταθεροποίησης; Μήπως μέχρι στιγμής οι Έλληνες για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν τους δικαίωσαν; Μήπως για αυτόν τον λόγο συνεχίζουν να δίνουν εντολές για συνεχόμενα πιο σκληρά μέτρα…μέχρι να καταφέρουν να μας ξεσηκώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: