Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

KTHNOΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 5ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ


Η ανατριχιαστική υπόθεση αποπλάνησης ενός 5χρονου αγοριού από συγχωριανό του που συγκλόνισε πριν από τρία χρόνια την κοινωνία της Kαλύμνου, ζωντανεύει και πάλι στα δικαστικά έδρανα. Απλοί πολίτες που διορίστηκαν ως ένορκοι στο Mικτό Oρκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στη Pόδο, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον αδίστακτο σάτυρο που παρέσυρε το άτυχο αγοράκι σε ερημική αποθήκη, για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο σεξουαλικό του πάθος για ανήλικα παιδιά και θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του σε δεύτερο βαθμό.
Η πρωτοβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης, το Μάιο του 2006, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τις εμετικές λεπτομέρειες που ακούστηκαν και οδήγησαν στην ομόφωνη καταδίκη του σεσημασμένου για κλοπές κατηγορούμενου σε ποινή κάθειρξης 12 ετών… Η μαρτυρία ενός κατοίκου της περιοχής Υπαπαντή και της, δεν άφηνε περιθώρια για αμφιβολίες. Ήταν από τους πρώτους γείτονες που έτρεξαν να αναζητήσουν το αγοράκι το βράδυ της 7ης Oκτωβρίου 2005, όταν η γιαγιά του διαπίστωσε ότι εξαφανιστεί από το σπίτι της όπου κατοικούσε μόνιμα, μια και ο πατέρας του είχε εγκαταλείψει την οικογένεια ενώ η μητέρα του ήταν στη φυλακή…
Τα μουγκρητά του παιδιού οδήγησαν το γείτονα στο παράπηγμα, όπου βρήκε τον κατηγορούμενο γυμνό, να έχει ακινητοποιήσει με το βάρος του σώματός του το παιδί πάνω στο κρεβάτι και να τρίβει τα γεννητικά του όργανα πάνω στο σώμα του, φωτίζοντας την αρρωστημένη σκηνή με το φως του κινητού του τηλεφώνου! Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο «Bουβάλειο» Kέντρο Yγείας Kαλύμνου όπου εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι έφερε κακώσεις γύρω από τα μάτια και μικροεκδορές στη μύτη και στο αριστερό μάγουλο που, όπως αποφάνθηκε το πρωτόδικο δικαστήριο, επιβεβαίωναν την άσκηση σωματικής βίας από τον κατηγορούμενο!
Ο σάτυρος είχε αρνηθεί στο δικαστήριο ότι ασέλγησε σε βάρος του 5χρονου παιδιού, παρά το γεγονός ότι είχε ομολογήσει όταν συνελήφθη. Μάλιστα, ο δικηγόρος του είχε υποστηρίξει ότι οι μάρτυρες υπέπεσαν σε αντιφάσεις και τους κατηγόρησε για ψευδορκία… Κι όμως, ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί τα πάντα στην προανακριτική απολογία του, επικαλούμενος ότι βρισκόταν υπό την επίδραση μέθης! Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική», μάλιστα, παραδέχθηκε ότι έχει κάνει τα ίδια και σε άλλους ανήλικους στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων στον αδελφό του και τον ανιψιό του!

* ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΤΗΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: