Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ


Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 15 ετών. Προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια και εδώ και πολλά χρόνια, μετά το χωρισμό των γονιών του, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή του.
Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας, που ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής, είναι διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος.
Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.
Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.
Το μήνυμα της οικογένειας μέσω της zougla.gr
Στο σπίτι του νεκρού 15χρονου αγοριού, έχει πέσει βαρύ πένθος. Το μήνυμα της οικογένειας μεταφέρει μέσω της zougla.gr η θεία του: «Να αφήσετε την οικογένεια στην απόλυτη ηρεμία. Ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι πάνω απ’ όλα.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Αν είναι έτσι όπως αναφέρονται παραπάνω τα γεγονότα όλοι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι απόλυτη σιωπή ως προς το νεκρό και να μην διανοηθούν κάποιοι (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) να κάνουν πολιτική προπαγάνδα της νεοταξικής πολιτικής τους σε βάρος αυτού του άτυχου παιδιού...


Δεν υπάρχουν σχόλια: