Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΑΛΕΚΑ...


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα το πρωί από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, η νέα Κεντρική Επιτροπή που εξελέγη από το 18ο συνέδριο, στην πρώτη της συνεδρίαση επανεξέλεξε την κ. Παπαρήγα στη θέση της Γενικής Γραμματέως.
Την ίδια ώρα, υπερψηφίστηκαν από το συνέδριο του ΚΚΕ τα δύο κεντρικά θέματα ,δηλαδή η εισήγηση της ΚΕ με θέμα : "Απολογισμός από το 17ο Συνέδριο - Καθήκοντα του Κόμματος έως το 19ο Συνέδριο", και το κείμενο με θέμα:"εκτιμήσεις και συμπεράσματα από την σοσιαλιστική οικοδόμηση στον 20ο αιώνα με επίκεντρο την ΕΣΣΔ- η αντίληψη του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό".
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η συζήτηση που αναπτύχθηκε σε αυτό το σύνθετο και ιδιαίτερα δύσκολο θέμα ήταν πλούσια και ώριμη.
Επίσης υπερψηφίστηκε και η Έκθεση της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου για τα οικονομικά του Κόμματος.
Με βάση τα παραπάνω το Συνέδριο κατέληξε σε απόφαση και για τα δύο θέματα του Συνεδρίου, που θα δώσει στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Σε μιά Νέα Εποχή, στην εποχή της τεχνολογίας και της άμεσης πληροφόρησης στο 2009 το Κ.Κ.Ε συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ίδια ιδεολογία, την ίδια πολιτική, την ίδια τακτική με αυτή παλαιοληθικών εποχών. Το επαναλαμβανόμενο κράτημα του τιμονιού του κόμματος από την 64χρονη "ηγέτη" Αλέκα Παπαρήγα επιβεβαιώνει τα παραπάνω...

1 σχόλιο:

david santos είπε...

Excellent work, my friend, excellent!!!
Have a nice day!!!!