Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Indymedia = Soros . To κεφάλαιο κάνει την επανάστασή του!

Επειδή πολλοί συνεχίζουν να ΜΗΝ πιστεύουν ότι πίσω από τα Indymedia βρίσκονται οι μεγαλύτεροι κεφαλαιοκράτες της γης που κάθε άλλο παρά «επανάσταση» επιθυμούν... σας δίνουμε αναφορές σε χρηματοδοτήσεις του Soros από ιστοσελίδες του Indymedia για «κατά παραγγελίαν δράση κι επανάσταση» .

Δεν περιμένουμε φυσικά να κρατούν βιβλία εσόδων-εξόδων και να εκδίδουν θεωρημένα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών οι οργανώσεις που προκάλεσαν 200.000.000 ευρώ ζημιών σε αθώους καταστηματάρχες και περιπτεράδες. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες χρηματοδοτήσεις πηγαίνουν προσωπικά στα «κεφάλια» των Indymedia κι όχι σε κάποιο συλλογικό όργανο. Κατόπιν τα «κεφάλια» βγάζουν τη λίστα με τους στόχους και ο στρατός των αναρχοπιθήκων εκτελεί γράμμα προς γράμμα την παραγγελία. Υπόθεση εκβιασμού από το Indymedia έφερε στο φως και ο Ελεύθερος Τύπος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

Ούτε μας φάνηκε παράξενο ότι όποτε συλλαμβάνουν «αναρχικούς» αποκαλύπτεται ότι είναι γόνοι πλουσίων και κάτοικοι Βορείων Προαστίων. Τα Indymedia εκπροσωπούν την επανάσταση του κεφαλαίου εναντίων των μεροκαματιάρηδων. Άλλωστε ΠΟΙΟΙ από τους ηγέτες των κομμάτων που «καπελώνουν» τους αναρχικούς έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ή γνωρίζουν τι σημαίνει μεροκάματο; ΚΑΝΕΙΣ!

http://macedonia-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: