Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ


ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ * ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ, ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η 6ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

Στροφές θανάτου για τρεις ζωές!



ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») - Του Αχ. Μπακαλέξη
Θρήνος στα Φάρσαλα από την είδηση του τραγικού θανάτου νεαρού ζευγαριού από το Μ. Ευύδριο, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Φαρσάλων, μετά από σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Νεκρός είναι ο 42χρονος Νικόλαος Γιαχνής, κάτοικος Μ. Ευυδρίου, αγρότης και η σύζυγός του Ανθούλα Ευαγγελοπούλου 36 ετών, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τα παιδιά τους, ο 13χρονος Χρυσοβαλάντης Γιαχνής και η 6χρονη Ελένη Γιαχνή. Τραυματισμένος με κάταγμα στη λεκάνη νοσηλεύεται και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, ο 23χρονος Sareta Eris Αλβανός υπήκοος.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4.15 το απόγευμα, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο Αλβανός υπήκοος και κινούνταν προς Λάρισα, σε επικίνδυνη στροφή στο Σ.Σ. Φαρσάλων ξέφυγε από την πορεία του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το Ι.Χ. που οδηγούσε η Ανθούλα Ευαγγελοπούλου και το οποίο κατευθυνόταν προς Φάρσαλα. Σκοτώθηκε επί τόπου ο 42χρονος Νικόλαος Γιαχνής, ενώ η σύζυγός του υπέκυψε στα τραύματά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου είχε μεταφερθεί. Στο ΓΝΛ νοσηλεύονται τα δύο παιδιά, με την 6χρονη να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ο απεγκλωβισμός της οικογένειας από το αυτοκίνητό τους ήταν δύσκολος και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια οι άνδρες του Α.Τ. Φαρσάλων, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς Λάρισα για αρκετή ώρα και διεξάγονταν από παρακαμπτήριο δρόμο.
Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Α.Τ. Φαρσάλων. Το ζευγάρι είχε άλλο ένα γιο, τον 16χρονο Δημήτρη που δεν επέβαινε του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: