Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!






ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣMOY!

Αγαπητοι μου

Εχτες έκλεισαν τον λογαριασμό μου στο Facebook προφανώς γιατί αυτά που έκανα πονούσαν κόσμο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιους πουλημένους ήδη... Οπως είδες προτίμησα να έχω το κανονικό μου όνομα φάτσα φόρα και να μην κρύβομαι ενώ φαίνεται οτι το θέμα μου με τους ξένους ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε την σταγόνα.σε παρακαλώ αν μπορείς ψάξε τα 3 θέματα τα οποία είχα ξεκινήσει και συνεχίστε τα εσείς μέχρι να δω τι μπορεί να γίνει...αυτά είναι

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ


από ότι είδα δεν μπορω να ξανά ανοίξω λογαριασμό στο φεις μιας και στο καινούργιο ε-μαιλ δεν μου έρχεται ποτέ ένα ε-μαιλ που ζητάνε για να μπορείς να μιλάς με κόσμο...

Με εκτιμηση
Π. Χατζηγεωργιαδης
(Σχόλιο: Για την παραπάνω φίμωση του λόγου θα ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ κανείς άραγε;;; )

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/08/facebook.html




==================================================================================================

ΑΠΑΝΤΗΣH "PATRIA MEDIA"

Παρόμοια «δίωξη» ‘έχουμε υποστεί κατ’ επανάληψη οι διαχειριστές αλλά και άλλα ενεργά μέλη του “PATRIA MEDIA”, θέλουμε να δηλώσουμε την πλήρη υποστήριξη μας στον συναγωνιστή Π. Χατζηγεωργιαδης και θα του μαζέψουμε ΕΜΕΙΣ! Σε χρόνο «0» όλους τους παλιούς φίλους του και ακόμα περισσότερους!

Επίσης σχεδιάζουμε με ένα τρόπο όλα τα μέλη μας να μην έχουν κανένα πλέον άγχος για παρόμοιες «διώξεις» με κλείσιμο προφίλ!

Από Σεπτέμβριο θα υπάρχουν βελτιώσεις σε πολλούς τομείς

Ο φίλτατος φίλος και μέλος Π. Χατζηγεωργιάδης να φτιάξει ένα νέο e-mail αν είναι δυνατόν ΟΧΙ στην Google, να φτιάξει νέο λογαριασμό και ΝΑ! έρθει σε επαφή μαζί μας! Εφόσον διασταυρώσουμε το αληθές του προσώπου, θα του μαζέψουμε εμείς τους παλιούς του φίλους!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Για το “PATRIA MEDΙA
Ελληνικό DNA

(Σε περίπτωση που δεν μπορεί να φτιάξεις λογαριασμό στείλε μας e-mail στο ellinikodna@gmail.com και θα σου φτιάξουμε εμείς)






ΠΗΓΗ: "PATRIA MEDIA"

Δεν υπάρχουν σχόλια: