Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ


Συνάντηση με τους Οικολόγους Ελλάδος, υπό τον κ. Κ. Παπανικόλα, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης. Μετά την συνάντηση, ακολούθησαν οι εξής δηλώσεις:
Γ. Καρατζαφέρης:
Βρισκόμαστε στην εξαιρετικά ικανοποιητική θέση, να ανακοινώσουμε σήμερα, την συνεργασία των αυθεντικών Οικολόγων. Οι Οικολόγοι Ελλάδος υπό τον Πρόεδρο κ. Παπανικόλα θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, σε όλη την χώρα, με την βεβαιότητα ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πνεύματος της Οικολογίας μέσα στην Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου το "Ο" του ΛΑΟΣ εκτός από Ορθοδοξία, θα μπορούσε άριστα να σημαίνει και Οικολογία.
Σας καλωσορίζουμε κ. Πρόεδρε στον καλό και τίμιο αγώνα, και είμαι σίγουρος ότι αύριο από το βήμα της Βουλής όλα αυτά τα συνοδά στοιχεία της Οικολογίας, του περιβάλλοντος, θα μπορέσουν να γίνουν κτήμα του κοινοβουλίου. Εξάλλου προερχόμαστε από μια μεγάλη καταστροφή της Αττικής, τις πυρκαγιές, και νομίζω ότι η ήδη ανεπτυγμένη ευαισθησία των πολιτών σε θέματα οικολογίας έχει αυξηθεί σημαντικά
κ. Πρόεδρε καλωσορίσατε στον καλό και τίμιο αγώνα του ΛΑΟΣ.
κ. Κ Παπανικόλας:
Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη για την εκλογική σύμπραξη, αλλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι Πρόεδρος των Οικολόγων Ελλάδος, αλλά γενικός υπεύθυνος. Έτσι βλέπω την θέση μου σαν υπεύθυνος να συμβάλλουμε στην διάσωση της Ελλάδος που αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει τον έσχατο κίνδυνο. Βλέπω την συμμετοχή μου στην πολιτική σαν ευθύνη, και γι’ αυτό έχουμε τρεις βασικούς όρους για την συμμετοχή μας στην πολιτική ζωή. Πρώτον, Δημοκρατία στην πράξη. Δεύτερον, πολιτική ανιδιοτέλεια, και τρίτον οικολογική ζωή. Αυτά λείπουν από την Ελλάδα, για’ αυτό η Ελλάδα βαδίζει πάρα πολύ άσχημα, και αν αυτές τις ηθικές αξίες δεν τις θέσουμε σαν σκοπό, δεν θα σωθούμε. Και όχι μόνο η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος.
Γ. Καρατζαφέρης: Χαιρόμαστε λοιπόν Πρόεδρε για αυτές τις αρχές και αξίες που πρεσβεύετε.
κ. Κ. Παπανικόλας: Και επειδή το σύνθημα μας είναι "Η Ελλάδα για τους Έλληνες", θέλουμε να αγωνιστούμε, για αυτό συμπράττουμε για τον καλό και τίμιο αγώνα. Είμαστε ένα κίνημα 35 χρόνια δράση, όποιος έρθει σε επαφή μαζί μας αλλάζει η ζωή του, και αυτήν την ωφελιμότητα που δεχθήκαμε εμείς θέλουμε να την μεταδώσουμε σε όλο το κόσμο, και πιστεύουμε μέσα απ΄ το ΛΑ.Ο.Σ να το πετύχουμε αυτό.
Απάντηση

Προώθηση


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ-ΤΙΜΙΟΥΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ