Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ

Όπως ήταν γνωστό σήμερα στην Στοά του βιβλίου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του συκοφάντη του αγώνα της ΕΛΔΥΚ Βασιλη Γκουρογιάννη. Στο εν λόγω βιβλίο ο "κύριος" αυτός ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλούσε του αγωνιστές "πρεζάκηδες", εγλκηματίες, βιαστές
και διάφορα άλλα τέτοια ισχυριζόμενος ότι είναι μυθιστόρημα φυσικά. Όμως λογάριασε λάθος όπως λεεί και το τραγούδι γιατί όταν εισήλθε στην αίθουσα και άρχισε να δίνει συνέντευξη σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας το πόσο πατριώτης είναι πήρε μια απάντηση που ούτε αυτός ούτε κανείς άλλος στην αιθούσα περίμενε.

Εξήντα πέριπου από τους θέατες αναμέσα τους βετεράνοι της ΕΛΔΥΚ, Κυπριοί φοιτητές αλλά και Έλληνες Πατριώτες άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα. Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 74" κ.Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος όπου εξέθεσε τον Γκουρογίαννη και τους παρατρεχάμενους του αποκαλύπτοντας τον ρόλο τους αλλά και το πραγμάτικο πρόσωπο των ήρωων της ΕΛΔΥΚ που πότισαν με αίμα τοάγιο χώμα της Μεγαλονήσου και ούτε αυτοί ούτε έμεις θα αφήσουμε ποτέ να βεβηλώσει την μνήμη τους ο κάθε υπάλληλος που πληρώνεται απο κεφάλαια ξένα και ύποπτα. Βέβαια δεν έλλειψαν και οι καθώς πρέπει κουστουμαρισμένοι κουλτουρίαρηδες "κύριοι" και "κυρίες" οι οποιοί ενίωθαν θιγμένοι που δεν άκουσαν τα ''σοφά'' λόγια του τύπου αυτού και φτάσανε στο σημείο να αποκαλούν άξεστους και τυχάιους του μαχήτες της ΕΛΔΥΚ.
Η δική μας όμως απορία είναι όταν αυτοί οι ΑΝΤΡΕΣ έχυναν το αίμα τους για την πατρίδα όλοι αύτοι σε πιο κοσμίκο γκαλά έπιναν την σαμπάνια τους;

Μετά το λόγο πήρε η κ.Μαίρη Κουρουπή, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου 74', η οποία με έναν συγκινητικό λόγο αποστόμωσε τους ελάχιστους υποστηρικτές του Γκουρογιάννη που αποχώρησαν απογοητευμένοι από τη τροπή που πήρε η ανθελληνική εκδήλωσή που είχαν σχεδιάσει. Πρέπει να γίνει αντιληπτό λοιπόν ότι όσο κάποιοι έχουν το ρόλο του Νενέκου πάντα θα βρίσκουν μπροστά τους Έλληνες που αντιστέκονται στα βρώμικα σχέδιά τους.

Αύριο θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη παρέμβαση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι... Περήφανα και εθνικά!