Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΧΙΒΑΔΕΣ - ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

Κόσμος
Κλάπηκε το λείψανο του Τάσσου Παπαδόπουλου

Επί ποδός βρίσκεται η Κυπριακή Αστυνομία, η οποία από το πρωί διεξάγει έρευνες για την ανεύρεση της σορού του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου,την οποία πήραν άγνωστοι,αφού παραβίασαν τον τάφο του στο Κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς.

Οι άγνωστοι πήραν μόνο τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και όχι το φέρετρο, στο οποίο αυτή βρισκόταν.Ο χώρος του Κοιμητηρίου έχει αποκλειστεί με κορδέλες και απαγορεύεται η είσοδος.Οι δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το Κοιμητήριο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαϊας, στην επαρχία του οποίου βρίσκεται το Κοιμητήριο , χαρακτήρισε "γιγαντιαίο ανοσιούργημα την κλοπή της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου".Επίσης, απηύθυνε έκκληση να επιδειχθεί ηρεμία και ενότητα από το λαό.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος μετέβη στο Κοιμητήριο της κοινότητας της Δευτεράς, δήλωσε ότι ο χώρος έχει αγιαστεί και έτσι θα τελεστεί,εκεί αύριο, και τρισάγιο και μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ως εγκληματική, βανδαλιστική πράξη ιεροσυλίας χαρακτήρισε το γεγονός ο στενός συνεργάτης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, Χρύσης Παντελίδης.

"Εγκληματίες, ιερόσυλοι άνοιξαν τον τάφο του Προέδρου και αφαίρεσαν τη σορό", δήλωσε ο κ. Παντελίδης.Όπως είπε οι βάνδαλοι άνοιξαν τον τάφο και πήραν τη σορό αφήνοντας άδειο το φέρετρο και η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως το άδειο φέρετρο εντόπισε γύρω στις 8 το πρωί, πρώην μέλος από τη φρουρά του Τάσσου Παπαδόπουλου που πήγαινε κάθε πρωί στο κοιμητήριο για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του.



Πηγή ΑΠΕ

2 σχόλια:

jose είπε...

hellow:
my name is jose, i invite you to the firs top of the world, if you want, you can post your prefer song in it and maybe it will be the best of your country (if your country isnt on the list, you can say it in the presentation`s post): http://top50world.blogspot.com

ria είπε...

πόση γελοιότητα υπάρχει;
πόσα αρρωστημένα μυαλά;
ούτε να αναπαυθεί ένας άνθρωπος στην αιωνιότητα δεν μπορεί!





και βγάλε τη λεκτική επαλήθευση!