Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΙΣΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ



Γραμμή που ανταποκρίνεται στις απόψεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ακολουθεί σε όλα τα θέματα ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Μιλώντας ξεκάθαρα, αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση για την αναξιοπιστία της και την έλλειψη σχεδίου για την οικονομία, τόνισε τα αρνητικά σημεία του σχεδίου Καλλικράτης, αντιτάχθηκε απολύτως στο νέο, καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο που θέλει να φέρει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Κυρίως, ο Α. Σαμαράς ταυτίστηκε με τη βούληση του λαού μας λέγοντας ένα ισχυρό, βροντερό ΟΧΙ στο νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση εντός των ημερών για την παροχή ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες.

Αν θυμάστε, πριν από ένα μήνα οι δημοσκοπήσεις έδειχναν τη διαφορά των δύο κομμάτων στις 5 μονάδες. Από τότε, η κυβέρνηση πήρε αποφάσεις που της δημιουργούσαν φθορά (μείωση μισθών, αύξηση φόρων σε δωρεές-κληρονομιές και τσιγάρα-ποτά, εξοντωτικά τέλη κυκλοφορίας - χαράτσια, νομοσχέδιο για ιθαγένεια και ψήφο στους λαθρομετανάστες, ακυβερνησία κλπ). Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε αποφάσεις και ανέλαβε πρωτοβουλίες που του δημιουργούσαν μόνο όφελος (όλα όσα προαναφέραμε στην πρώτη παράγραφο του παρόντος άρθρου).

Η απλή λογική λοιπόν, αλλά και η πραγματικότητα που διαπιστώνουμε συζητώντας με τον κόσμο, είναι ότι η διαφορά έχει πέσει ακόμα περισσότερο (πρέπει να είναι στις 2 με 3 μονάδες), ο κόσμος είναι εξοργισμένος και νιώθει εξαπατημένος από την κυβέρνηση, ενώ βλέπει όλο και πιο θετικά το ανέβασμα των αντιπολιτευτικών τόνων από τον Αντώνη Σαμαρά. Τα ΜΜΕ της διαπλοκής, όμως, ιδιαίτερα από όταν ο Σαμαράς αντιτάχθηκε στην ιθαγένεια και ψήφο των λαθρομεταναστών, έχουν σκυλιάσει εναντίον του και τον υπονομεύουν καθημερινά, βγάζοντας ψεύτικες δημοσκοπήσεις περί δήθεν 11 μονάδων διαφοράς, προσπαθώντας να κρατήσουν με νύχια και με δόντια το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και να το βοηθήσουν να περάσει τα αντεθνικά και αντιλαϊκά του μέτρα.

Έχουμε την αισιοδοξία ότι οι συμπατριώτες μας, παρά την προπαγάνδα που υφίστανται, έχουν κρίση και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δώσουν την απάντησή τους απέναντι στην κυβέρνηση και στα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια της.

--
http://patriotikoslogos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: