Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Άνοιγμα ΛΑΟΣ στη ΝΔ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Απριλίου 2010, 13:20

Να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές επιθυμεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Real Fm, εμφανίστηκε ανοικτός στο ζήτημα συνεργασίας της κεντροδεξιάς.

Ταυτόχρονα, όμως, μίλησε και για νεοδημοκράτες βουλευτές, οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι με την ηγεσία της Ρηγίλλης και τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά και, όπως τουλάχιστον ο ίδιος πιστεύει, διερευνούν τη στάση του ΛΑΟΣ.

Έριξε, δε, εμμέσως πλην σαφώς γέφυρες και προς την Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι οι διαφορές τους αφορούσαν σε εθνικά θέματα την περίοδο που αυτή ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Τέλος, σημείωσε πως αύριο θα συναντηθεί με τον Μιλτιάδη Έβερτ, ενώ πρόσθεσε πως έχει ζητήσει συνάντηση και με τον Κ। Καραμανλή, χωρίς να έχει λάβει ακόμη απάντηση.

πηγή: जौगला

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: