Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο υπουργός κ.Χρυσοχοΐδης.


Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. δίνει μεγάλο βάρος στη δράση του για την οδική ασφάλεια, τα δικαιώματα των πεζών και των ποδηλατών κ.λπ. Από σήμερα και όλο το καλοκαίρι θα έχουμε ειδήσεις και σχόλια για την οδική ασφάλεια και θα έχουμε μόνιμα αναρτημένο το "δέσου" με τη ζώνη δεξιά στα gadjet που είναι προσφορά Έλληνα επισκέπτη του blog που ζει στην Γερμανία.
Τον Σεπτέμβριο θα επαναληφθεί η ποδηλατοδρομία καθώς και αγωνιστική κινητοποίηση για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ Δυτικά της Αθήνας (Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός) που καθυστερεί αδικαιολόγητα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε σχόλιο του Γιώργου Κουβίδη για τις υπερβολοκές ταχύτητες που αναπτύσσουν υπουργοί της κυβέρνησης....
"Προσδεθείτε" αγανακτείτε και συμβάλλετε στην οδική ασφάλεια τη δική σας και των συνανθρώπων μας.
Καλό καλοκαίρι με ασφάλεια...
------------------
"Θαυμάστε τα κατορθώματα του Νο 2 στην Διυπουργική Επιτροπή για την Οδική Ασφάλεια! Και ιδίως την αιτιολόγηση των πράξεων του. Κατ αναλογία οι υπουργοί και οι κρατικοί αξιωματούχοι που έκλεβαν το έκαναν για να ελέγξουν αν λειτουργούν οι μηχανισμοί του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης....
Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε το ρεπορτάζ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.
Μετα την κα Μπατζελή που τουλάχιστον εχει το θράσος να μιλάει δημόσια για αυτά που κάνει και να μη κρύβεται πίσω απο ελέγχους (Δείτε το βίντεο), ειναι ο δεύτερος υπουργός της σημερνής κυβέρνησης που κονιορτοποιεί εμπραχτα τις κυβερνητικές διακηρύξεις περι οδικης ασφάλειας.
Ποιος θα μας προστατέψει από τους προστάτες μας;"

You Are What You Do - Κώστας Κουβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: