Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ...

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ


Ανοιχτή επιστολή παραίτησης

Προς κ. Γ. Καρατζαφέρη
Κύριε Καρατζαφέρη μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και τη στάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού υπέρ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του υπεύθυνου Νεολαίας Ν. Κοζάνης και επιθυμώ τη διαγραφή μου από μέλος του κόμματος.
Αισθάνομαι βαθύτατα προδομένος από την πορεία που ακλούθησε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός από τη μέρα της ίδρυσης του μέχρι σήμερα. Στην πρώτη σας ομιλία ως πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού αναφέρατε επί λέξη: ‘’Ελληνίδες, Έλληνες δεν είμαστε εδώ για να ιδρύσουμε ένα ακόμα κόμμα, αλλά είμαστε εδώ για νέες Θερμοπύλες, για ένα νέο ’21, για μια μεγάλη Ελλάδα που δε θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων.’’ Πράγματι κύριε Καρατζαφέρη δεν ιδρύσατε ένα νέο κόμμα αλλά ένα φιλοκυβερνητικό απόκομμα εξαπατώντας κάθε Έλληνα πολίτη που σας στήριξε με την ψήφο του και πολύ περισσότερο τους εθνικιστές. Η ίδρυση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έμοιαζε με μια όαση στην πολιτική έρημο της Ελλάδος, αλλά στο πέρασμα του χρόνου αποδείχτηκε ότι ήταν μια τεράστια οφθαλμαπάτη.
Μη μπορώντας να ανεχτώ τα όσα κάνετε και λέτε και προδίδοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη μου, με αναγκάζετε να θέσω τον εαυτό μου εκτός κόμματος. Συμμερίζομαι απολύτως τις θέσεις και τις απόψεις των συναγωνιστών Γιάννη Κουριανίδη και Χρήστου Μπέλτσιου και αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά αναμένοντας τη δημιουργία μιας πραγματικής πατριωτικής κίνησης που θα κάνει πράξη τη Ρήξη και την Ανατροπή που ποτέ δεν μπορέσατε ή δεν θελήσατε να πραγματοποιήσετε εσείς. Ο καιρός γαρ εγγύς κύριε Καρατζαφέρη.
Αλεξίου Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: