Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Το δικό του δράμα ζει ένα νιόπαντρο ζευγάρι Βρετανών, το οποίο έκανε το μήνα του μέλιτος στην Κέρκυρα.
Το προτελευταίο βράδυ της διαμονής τους σε ξενοδοχείο του νησιού, η 27χρονη Carrie-Anne Dudbridge, την ώρα που έβγαινε στο μπαλκόνι παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 9 μέτρων.
Η νεαρή Βρετανίδα έσπασε την σπονδυλική της στήλη σε 3 σημεία και....

νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού.

Το κόστος της μεταφοράς της 27χρονης πίσω στην πατρίδα της φτάνει τις 16.000 λίρες Αγγλίας και δεν καλύπτεται από την ευρωπαϊκή κάρτα περίθαλψής της. Το ζευγάρι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της επιστροφής στην Βρετανία και παραμένει στην χώρα μας, ουσιαστικά χωρίς χρήματα.

Ο ανδρας της κοιμάται στο νοσοκομείο με τις βαλίτσες και δηλώνει: Σημαινει τα παντα για μένα Δε μπορώ να τη βλεπω να μη μπορεί να φάει και να μιλήσει! Θελει να επιστρεψει πίσω στην πατρίδα αλλάέχω μόνο 50 ευρό! Δεν πιστευω πως θα μείνει παράλυτη αφου κουνάει τα πόδια της

Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε συντετριμένη! Μία μέρα πριν το τραγικό συμβάν μου τηλεφώνησε και είπε πως είχε το τελειο μήνα του μέλιτος!

Το γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού ήταν δώρο από καλεσμένους στο γάμο τους που έγινε στις 31 Ιουλίου

Όσοι από τους ανγνώστες μας θέλουν να βοηθήσουν τα νιόπαντρα παιδιά, μπορούν να απευθυνθούν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, για να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους.

http://news24gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_4487.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: