Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ - ΤΑΜΗΛΟΥ!!!

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ...

Μεταφέρουμε δελτίο τύπου από τον δήμο Τρικάλων.

rontoulis Τον βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αστέριο Ροντούλη δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος στα πλαίσια των επαφών που ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έχει ξεκινήσει ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος της πόλης μας είχε την ευκαιρία να εκθέσει στον κ. Ροντούλη τα θέματα που κατά προτεραιότητα αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή του, όπως:
Η ολοκλήρωση της κατασκευής της νέας Εθνικής Οδού Τρικάλων-Λαρίσης η οποία βρίσκεται ημιτελής εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είναι δυνατόν τόνισε ο Δήμαρχος οι Τρικαλινοί να μην έχουν άνετη και ασφαλή μετακίνηση προς την έδρα της Περιφέρειας που βρίσκεται στην Λάρισα.
Την ολοκλήρωση της δυτικής παράκαμψης των Τρικάλων που για 200 μόλις μέτρα βρίσκεται σε στασιμότητα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Η κατασκευή του περιφερειακού δακτυλίου θα έχει προφανή αναπτυξιακά αλλά και κυκλοφοριακά οφέλη για την πόλη των Τρικάλων τόνισε ο κ. Ταμήλος.
Την συνέχιση των εργασιών για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε-65, που κρίνεται ως έργο πνοής για την Δυτική Θεσσαλία ευρύτερα. Τυχόν ματαίωση των έργων θα σημάνει καταστροφή για την περιοχή μας.
Την απεμπλοκή και συνέχιση της χωροθέτησης του ΒΙ.ΠΑ. Φαρκαδόνας, έργου απαραίτητου για την δημιουργία βιομηχανικής δραστηριότητας στην περιοχή μας. Είμαστε ο μοναδικός νομός της χώρας που δεν έχει ΒΙ.ΠΑ., πρόσθεσε ο Δήμαρχος.
Επιπλέον οι δύο άνδρες μίλησαν για την γενικότερη οικονομική κρίση αλλά και για τις πολιτικές που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τους πολίτες. Έτσι συζητήθηκαν μέτρα που θα μπορούσαν να τονώσουν την οικοδομική δραστηριότητα αλλά και την αγροτική οικονομία, τομείς που καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της οικονομίας της περιοχής μας.
Τέλος συζητήθηκε η διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων και η προοπτική διεξαγωγής αγώνων (κυρίως ενόργανης γυμναστικής) στα Τρίκαλα, όπως επίσης ζητήθηκε η στήριξη του κ. Ροντούλη στο θέμα της παραμονής των σχολών του ΤΕΙ ή ακόμη της ενίσχυσής τους με μία ακόμη σχολή τεχνολογικής κατεύθυνσης.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι ουδέν «σύννεφο» υπάρχει στη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. στο πρόσωπο του κ. Ταμήλου και ότι οποιαδήποτε παρεξήγηση έχει πλέον ξεπεραστεί.


Στο θέμα είχαμε αναφερθεί από το egersis με σειρά αναρτήσεων και διαψεύσεις επί διαψεύσεων και από τον τοπικό πολιτευτή Τρικάλων κ. Μακρυγιάννη αλλά και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
δείτε






Υπενθυμιζουμε ότι το θέμα με την προβολή του ''Συλλόγου Αλβανών Τρικάλων'' από την ιστοσελίδα του δήμου παραμένει καθώς ποτέ δεν κατέβηκε από την ιστοσελίδα όπως ισχυριζόταν ο υποψήφιος περιφεριάρχης Αττικής Άδωνις Γεωργιάδης.


Δείτε τώρα την διάψευση. Ποτέ δεν αφαιρέθηκε η επίμαχη σελίδα από την ιστοσελίδα του δήμου Τρικάλων. Παραμένει ακόμα και σήμερα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: