Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η παρέλαση της γλίτσας των ασπόνδυλων της πολιτικής

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Καμαρώνουν για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της ντροπής και του αίσχους!
Ένας - ένας κάνουν την εμφάνισή τους, και καμαρώνουν σαν σκεπάρνια γύφτικα που θα υπηρετήσουν υποτακτικά τον αφέντη τους. Έναν αφέντη που δηλώνει εκ πεποιθήσεως ραγιάς και επιχειρεί να μετατρέψει σε ραγιά ολόκληρο το λαό του, ξεπουλώντας αδίστακτα τα κομμάτια της χώρας που πρώτα φρόντισε ό ίδιος να κουρελιάσει.
Γίνεται λόγος για τα ραμολημέντα της πολιτικής λασπουριάς, που αποφάσισαν να φυτοζωήσουν στα απόβλητα της καθολικής λαϊκής περιφρόνησης.
Γίνεται λόγος για τους ξοφλημένους της πολιτικής δράσης, που ξαφνικά αναζήτησαν τη χαμένη τους παρθενιά, στη στήριξη του πλέον λαομίσητου θίασου που πέρασε ποτέ απ αυτόν τον τόπο.
Για όλους αυτούς που φιλοδοξούν να ενταχθούν στη συνομοταξία των παρατρεχάμενων, προσβλέποντας σε φτηνά προσωπικά ωφελήματα, με τίμημα την παράπλευρη στήριξη μιας πολιτικής που υποθηκεύει τον τόπο και καταδικάζει στη δυστυχία το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Μιλάμε για όλους αυτούς που «τιμούν» τον εαυτό τους, αποδεχόμενοι το ρόλο της θλιβερής τσόντας στα ψηφοδέλτια της ντροπής.
Από το «πράσινο» ψηφοδέλτιο του πορνόγερου απ τη Σαλονίκη, μέχρι τα άχρωμα (δήθεν ανεξάρτητα) ψηφοδέλτια που εκπορνεύουν την πολιτική ζωή, ακόμα και στον τελευταίο δήμο της χώρας.
Τι καμαρώνετε μωρέ???
Ποιος σας είπε ότι ξαφνικά αναγορευτήκατε σε κορυφαίες πολιτικές στελεχάρες???
Read more...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.