Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΤΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΤΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ


Ο ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ, με ανακοίνωσή του Προτείνει παραίτηση των Λαρισαίων βουλευτών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Μέγας χαλασμός έγινε γιατί χάσαμε τους Μεσογειακούς (μεγάλη δλειά...) που λέμε κι εμείς οι Θεσσαλοί. Είδαμε τα χαϊρια μας κι από τους Ολυμπιακούς αγώνες, αυτά είναι πανηγυράκια και οι μόνοι που έχουν κέρδος από αυτά είναι οι μεγαλοεργολάβοι και οι τοπικοί "άρχοντες"...τρομάρα τους, που κοκορεύονται σαν τα γύφτικα σκερπάνια σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Βέβαια εμείς ως ιστολόγιο συμφωνούμε με τον κ. Ροντούλη να παραιτηθούν οι οχτώ βουλευτές της Λάρισας όπως και οι τριακόσιοι όχι όμως γιατί δεν έγινε το πανηγυράκι των μεσογειακών αγώνων αλλά για τους εξής λόγους:
- Για τη χαμένη μας πλέον Εθνική κυριαρχία, λόγω Δ.Ν.Τ. και μαζί τη χαμένη Εθνική μας αξιοπρέπεια.
- Για την κοινωνική και ηθική εξαθλίωση που μαστίζει τη χώρα και δεν έχει πάτο.
- Για τους νέους η μεγάλη πλοιοψηφία των οποίων φυτοζωεί στην ανεργία. - Για τις μανάδες που δεν μπορούν να ταϊσουν τα παιδιά τους.
- Για τους παππούδες των περικοπτούμενων
500 ευρώ.


ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ Κ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΩΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: