Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ - Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ

Πάνω από εκατό Εθνικιστές και πατριώτες συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία του Αγίου Βελησσαρίου στη Λάρισα για να τιμήσουν την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου του 1914. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, συμμετείχαν οι πατριωτικές οργανώσεις " ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ", "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ", καθώς και ενώσεις Βορειοηπειρωτών.
Η στάση της ΕΛ.ΑΣ ήταν απαράδεκτη καθώς άλλαξε την κατεύθυνση της πορείας των Εθνικιστών (για την οποία ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. Σ. Χάμος είχε πάρει την άδεια της αστυνομίας μέρες πριν), ενώ την ίδια ώρα επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση και πορεία 50 αναρχοάπλυτων που συγκεντρώθηκαν από το μεσημέρι στην πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης. Ακόμη ένα ατόπημα της ΕΛ.ΑΣ. Λάρισας είναι το γεγονός ότι συνέλαβε 4 Εθνικιστές - ο ένας ανήλικος -. Οι συληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά για τον ένα θα οριστεί τακτική δικάσιμος γιατί βρέθηκε στα πράγματά του μία σφεντόνα!!! Βλέπουμε τις διακρίσεις που κάνει η αστυνομία άνάμεσα στους εθνικιστές και στους αναρχικούς. Για να δείτε πόσο ανήθικοι είναι ορισμένοι βαθμοφόροι, τη στιγμή που στην εκδήλωσή τους οι πατριώτες και οι Εθνικιστές κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό των δύο νεαρών της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας βαθμοφόρος καθόταν σε παγκάκι 20 μέτρα από την εκδήλωση σταυροπόδι και μόνο μετά το κράξιμο όλου του κόσμου σηκώθηκε όρθιος!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για πιο λογο τους συνελαβαν?

Ανώνυμος είπε...

μεγαλη??? 20 ατομα ηταν

thessalikiafypnish είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ 20 ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100, ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπηρχε λογος, για "προληπτικους" λογους ηταν οι προσαγωγες για να σπασουν τον τσαμπουκα των παιδιων! Και εγω ανηλικος ειμαι και με στριμωξαν και με εψαχναν αλλα δεν ειχα τιποτα μαζι μου....ειχα και ταυτοτητες και με αφησαν...το ενα παιδι τωρα θα εχει δικαστηριο σε λιγους μηνες δεν πιστευω να γινει κατι. Η αντι-συγκεντρωση των απλυτων που ηταν παρανομη εγινε με την ανοχη της αστυνομιας!!! Εμεις ειμασταν οι επικινδυνοι και μας εψαχναν!