Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Προκαλεί η "κυβέρνηση" Χριστόφια! Εξυβρίζει τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ! Διαπράττουν ποινικό αδίκημα με την ανοχή της Αστυνομίας!

Πριν ακόμη θάψει τα θύματα της πρωτοφανούς επιπολαιότητας και ανευθυνότητάς της η Κυβέρνηση, δια στόματος του μαέστρου της, του πρώτου στην ανικανότητα, με αναίδεια περισσή μίλησε για ευθύνες, ωσάν ο ίδιος να είναι υπεράνω ευθυνών. Και όχι μόνο! Επιστρατεύοντας όλο του το θράσος, απευθυνόμενος στους χρήσιμους ηλίθιους, περιφρονώντας το πένθος μας και επιδιώκοντας να καλλιεργήσει κλίμα μισαλλοδοξίας και να επαναφέρει το διχασμό και το μίσος στις τάξεις του λαού, άρχισε να παραληρεί για πραξικόπημα!

Την επαύριον του διαγγέλματός του οι οπαδοί του ΑΚΕΛ στη Λεμεσό, οι οποίοι παριστάνουν τους αντιστασιακούς, ανάρτησαν έξω από το δημόσιο κτίριο, που τους παραχώρησε καταχρηστικά ο Συλικιώτης, πανό με υβριστικό σύνθημα σε βάρος του Αρχηγού της ΕΟΚΑ!

Εξετάζοντας τα θέματα με πάσα νηφαλιότητα θα πρέπει να πούμε ότι αντιστασιακοί στη Λεμεσό δεν υπήρξαν! Δολοφόνοι, ναι! Δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Ταγματάρχη Ζερβό χωρίς να τους έχει φταίξει! Απλά και μόνο επειδή ήταν Έλληνας! Τον συνέλαβαν στο κτίριο της 6ης Ανωτέρας και καθώς τον οδηγούσαν στο αυτοκίνητο για να τον φυλακίσουν, οι εγκληματίες του ακούμπησαν το πιστόλι στο σβέρκο, πάτησαν την σκανδάλη και τον έστειλαν στον θάνατο. Εντούτοις σε χτεσινή εκπομπή του στο ραδιοφωνικό κρατικό κανάλι, ο Ηλίας Κυριακίδης (πρώην αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού), μιλώντας δήθεν για αντίσταση διατεινόταν, ψευδώς, ότι ο Ταγματάρχης σκοτώθηκε από τυχαία εκπυρσοκρότηση όπλου αστυνομικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: