Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

20 έτη από το δυστύχημα του C-130 στην Όθρυ- H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρούσα!

Τη Τρίτη πραγματοποιήθηκε η Τελετή Μνήμης των νεκρών μας παληκαριών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στις παγωμένες βουνοκορφές της Όθρυος κοντά στον Αλμυρό στις 5/2/1991. Πλήθος κόσμου, αξιωματικοί και συγγενείς των θυμάτων παρευρέθησαν να τιμήσουν τις ψυχές των 63 Ελλήνων νέων που σκοτώθηκαν καθώς το c-130 που επέβεναν συνετρίβη στο Τσατάλι της Όθρυος αφού είχαν χαθεί τα ίχνη του 3 μέρες λόγω ομίχλης.

Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Πυρήνα Μαγνησίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς ως Έλληνες Εθνικιστές θεωρούμε ιερό μας καθήκον να Τιμούμε όσους Έλληνες έπεσαν για την Πατρίδα. Οι 63 νέοι, αν'αμεσα τους και στρατεύσιμοι πλήρωσαν ακριβά τη θητεία τους καθώς ένα μοιραίο συμβάν άλλαξε τα δεδομένα για την Ελληνική μας Αεροπορία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο ιερεύς Γεώργιος Καλακανίδας, πατέρας ενός από τους 63 άτυχους νέους που ο πύρινος λόγος του ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους. Μεταξύ των άλλων τόνισε:

" ΟΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ", ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΣΟ. ΤΟ 1821 ΟΤΑΝ ΟΙ "ΛΟΓΙΟΙ" ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΥΡΡΑΝΟΥ. ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ!"
ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Χρυσή Αυγή Π. Ο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Τηλ: 6972802167 www.xavolos.blogspot.com
DSC02243.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια: