Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Βίντεο. Πραγματοποιήθηκε στον σύλλογο «Θερμοπύλες» η ομιλία με τον ερευνητή κ. Ανδρέα Πετρόπουλο με θέμα «Τρόποι αντιμετώπισης και οργάνωσης των Ελλήν

Ο κ. Πετρόπουλος σε μια ομιλία με έντονη εθνική φόρτιση (δείτε το βίντεο) τόνισε την ανάγκη της ένωσης όλων των Εθνικιστικών και Πατριωτικών οργανώσεων σε μια Πανελλήνια ένωση για την αντιμετώπιση του σαθρού πολιτικού συστήματος. Φέρνοντας ιστορικά παραδείγματα ανέφερε ότι τέτοιες κινήσεις πετυχαίνουν όταν έχουν πυρήνες σε όλες τις πόλεις, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και συντονίζονται, κάτω από έναν ισχυρό και χαρισματικό Αρχηγό.

Στην ερώτηση ποιος μπορεί να είναι είναι ο ισχυρός αυτός Αρχηγός, απήντησε ότι αυτός θα βγεί μέσα από τα γεγονότα και τις διαδικασίες μιας τέτοιας οργάνωσης.

Μαχόμεθα υπέρ αυτών των σκέψεων ,απόψεων και προτάσεων εδώ και πολύ καιρό και τασσόμεθα εις το πλευρό του συναγωνιστή Α.Πετρόπουλου ως απλοί συμμαχητές του!

Το ότι ταυτίζονται οι θέσεις μας με εκείνες ενός άξιου ,γνησίου και ανιδιοτελούς αγωνιστή,όπως ο Ανδρέας Πετρόπουλος,αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή για όλους μας!

ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Δείτε εδώ το βίντεο: http://polemosgenel.blogspot.com/2011/11/blog-post_8951.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: