Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Βουλή Βαβέλ και αβέβαιο Μέλλον!
voulisun1Οι κάλπες έβγαλαν, θυμό οργή και πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, που παρατείνει τη ρευστότητα, δραματοποιεί το πολιτικό αδιέξοδο με ότι αυτό συνεπάγεται για το παρόν και το μέλλον της χώρας.
Οι πολίτες προσήλθαν στις κάλπες να τιμωρήσουν και όχι να επιλέξουν κυβέρνηση που να είναι σε θέση να διαχειριστεί την έξοδο από την κρίση και τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. 
Περισσότερα..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΦΩΝΑΖΕ "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠ... Η ΒΟΥΛΗ" ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 22 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΛΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΛΑΟΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α.
2. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ---ΟΤΑΝ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ "ΝΕΑΡΟΣ", ΟΤΑΝ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΚΟΣ.
-ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ 6 ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ,
-ΟΤΑΝ Η ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ
-ΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΡΕ" ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΟΟΟΟΟΣ!", ΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ Λ/Μ ΕΚΕΙ ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.
-ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΡΛΙΑΖΕ "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50-60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ.
Ε, ΟΧΙ ΡΕ... Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
-------------- Αυτη την ωρα οι τηλεορασεις δειχνουν συνεντευξη κομμουνιστων. Εννοειται οτι ΔΕΝ τους ρωτανε τπτ για τα εγκληματα του στάλιν.
Συνεντευξη Χρυσης Αυγης ΔΕΝ βαζουν.
Δυο μετρα και δυο σταθμα.
Αλλα βλακες ΔΕΜ ειμαστε......
Παμε για το 14%, λεβεντες ελληναρες!