Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΪΠΙΔΗΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Μέσα στην τούρλα του Σαββάτου και ενώ γίνεται χαμός, εγχώρια και διεθνώς, να’ σου και μια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσεως του Γενικού Διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Γρήγορη και βιαστική για να μας φορτώσουν πάλι για 3 χρόνια τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο Δημήτρη Εϊπίδη, κυρίαρχο ολόκληρου του Φεστιβάλ, Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ. Έναν άνθρωπο ο οποίος λασπολόγησε εναντίον των προηγούμενων Διοικήσεων του Φεστιβάλ και έγινε αρεστός στην ομάδα Γερουλάνου….γιατί ήταν καλός στις υποχρεώσεις του!!

 Η προκήρυξη ξεκινάει σήμερα 29/6/2012 και έως τις 09/07/2012 πρέπει να στείλουν οι ενδιαφερόμενοι τα βιογραφικά τους και τα λοιπά στοιχεία και προσόντα τους. Μάλιστα…μόνο 12 μέρες μαζί με τα σαββατοκύριακα…Γιατί έχουν αποφασίσει να ξαναβάλουν τον αγαπημένο τους Δημητράκη εκβιάζοντας με αυτή τους την κίνηση.

 Κάποιοι βλέποντας το πολιτικό σκηνικό να αλλάζει, φοβούνται μήπως ο νέος Υπουργός Πολιτισμού αλλάξει γενικώς την Διοίκηση του Φεστιβάλ και τους αφήσει στην «απ’ όξω», που λέει και ο λαός, και θέλουν με αυτό τον τρόπο να  φέρουν τον Υπουργό προ τετελεσμένων γεγονότων.


 Με αυτό τον τρόπο θέλουν να κρύψουν τα οικονομικά και τις κομπίνες τους που όσοι γνωρίζουν τραβάνε τα μαλλιά τους για το παιχνίδι που παίζεται εκεί μέσα….


 Θα πάρει θέση το Υπουργείο Πολιτισμού; Θα βάλει φραγμό σε όλα τα κακώς κείμενα του Φεστιβάλ και να τους στείλει όλους σπίτι τους;;;


Ιωάννα Γιαννακίδου

Δημοσιογράφος-Θεσσαλονίκη

http://www.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=605&newsid=1678

Δεν υπάρχουν σχόλια: