Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Καμμένος: «Έγκλημα» οι μεταφορά των λαθρομεταναστών στη Θράκη»

Ενίσχυση της προπαγάνδας εκείνων που «απεργάζονται μειονοτικά σενάρια πολύ υψηλών θρησκευτικών πληθυσμών» στη Θράκη, βλέπει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη μεταφορά λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα σε χώρους των Σχολών της Αστυνομίας σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή και Ξάνθη.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κάνει ειδική αναφορά και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, στην οποία γίνεται λόγος για «μοιραία εθνική ζημία» και «ολοκληρωτική καταστροφή της ιδιοπροσωπείας της Θράκης», κατηγορώντας...
την κυβέρνηση ότι «ακολουθεί τις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνδέει το ζήτημα και με τις «εγκληματικές», όπως τις αποκαλεί, Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, που, κατά τον ίδιο, «κοσοβοποιούν» την Θράκη, και ζητά άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στη χώρα εισόδου τους, δηλαδή στην Τουρκία.

Εναλλακτικά, ο Πάνος Καμμένος ζητά από την κυβέρνηση να χορηγήσει στους λαθρομετανάστες «έγγραφο για ταξίδι άνευ επιστροφής στην Ευρώπη», εφ' όσον αυτή δεν πιέζει την Τουρκία να εφαρμόσει τις διεθνείς συνθήκες.

«Εγκληματούν στη Θράκη και αφορά όλους μας. Εγκληματούν στην Ελλάδα», καταλήγει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: