Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ


Στην εκπομπή «Ζούγκλα» (22/1) πρώην υπάλληλοι του πολιτικού γραφείου του κ. Ροντούλη, κατήγγειλαν πως εντελώς αυθαίρετα ο αδελφός του βουλευτή καρπώνονταν τις οικονομικές ενισχύσεις, που θα έπρεπε να πηγαίνουν στο κόμμα.

Αντί λοιπόν, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ να δώσει πειστικές εξηγήσεις στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, προτίμησε να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, για να κατηγορήσει ότι ο δημοσιογράφος της εκπομπής δεν τον ενημέρωσε για το θέμα και δεν τον επισκέφτηκε στο γραφείο του για να ακούσει την άποψή του.

Ψέμα. Ο δημοσιογράφος και τηλεφωνικά επικοινώνησε με τον κ. Ροντούλη, αλλά και στο γραφείο του πήγε. Δυστυχώς για τον Λαρισαίο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, ο δημοσιογράφος απέδειξε χθες στη "ΖΟΥΓΚΛΑ" με βίντεο πως ψεύδεται ο κ. Ροντούλης. Ο ίδιος μπορεί να αποδείξει το αντίθετο;

Tην ίδια ώρα βέβαια που άπαντες οι βουλευτές του κόμματός του που ρωτήθηκαν από την εκπομπή, αποδοκίμασαν την τακτική που επέλεξε ο Λαρισαίος βουλευτής, για να «ενισχύσει» το κόμμα.

Τελικά τι γίνετε με το Ροντούλη, τόσο ψέμα;;; Ο άνθρωπος λέει ψέματα από τον τελευταίο ψηφοφόρο του ΛΑ.Ο.Σ έως τον πρόεδρο Γ. Καρατζαφέρη τον οποίο εκθέτει ανεπανόρθωτα...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμά σας κύριε Ροντούλη, ως άνθρωπος, να φέρεστε και να πράττετε όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά σήμερα είστε βουλευτής και όχι βολευτής, ενός κόμματος που βρήκανε στέγαση πολιτικά άτομα (με την Αριστοτελική έννοια του όρου) που έχουνε ανησυχίες όχι μόνο για εθνικά θέματα αλλά και για την υγειή πολιτική ζωή του τόπου (και των πολιτικών).
Όταν ιδρύθηκε ο Λ.Α.Ο.Σ. νιώσαμε ότι κάτι νέο γεννιέται και ότι θα ανατρέψουμε τη λαϊκή μας παροιμία "τέτοια στρούγκα τέτοιο γάλα".
Αν δεν έχετε νιώσει κύριε Ροντούλη, που δεν το νιώσατε, θέλουμε ένα κόμμα αψεγάδιαστο χωρίς να δίνουμε το δικαίωμα για το παραμικρό σχόλιο. Οι χλευασμοί των δήθεν προοδευτικών: το φασιστας, εθνικιστής, γραφικοί, χουντικοί κτλ. για πολλούς από μας ενδεχομένως να είναι τίτλος τιμής. Το να μας πουν όμως, ότι και εμέις πράττουμε μια από τα ίδια, αυτό δεν το ανεχόμαστε.

Ο πρόεδρός μας ανέφερε ότι πρέπει να φοβόμαστε όταν "η τρίχα γίνεται τριχιά και το σκουλίκι οχιά".

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΤΊΜΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ
μην ξεχνάτε τη Ναπολαιόντεια ρήση "Για το καρφί εχάθη ο πόλεμος" και τη ρήση του Κλεμανσώ "Να σταθούμε δίπλα σας στον τίμιο αγώνα".
Γιατί θα κατακρινόσασταν άραγε αν τραβούσατε το αυτί του κυρίου Ροντούλη και ποιος σας λέει ότι οι τρεις βουλευτές στη Θεσσαλία δεν θα ήταν και τέσσερις αν δεν θα υπήρχε η παραμικρή σκιά απένεντι στους Θεσσαλούς ψηφοφόρους. Τι θα πείραζε αν η αντρίκια σας στάση ξεκαθάριζε ότι δεν δεχόμαστε κανένα ψίγμα, έστω και τρίχας, στους κόλπους του κόμματος; Συνεχίζουμε να σας βλέπουμε ως φάρο στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Δεν δεχόμαστε όμως μύγα στο σπαθί μας, δεν δεχόμαστε "τρίχες" στον φωτεινό δρόμο που ανοίξατε. Δεχόμαστε παλαμάρια (χοντρό ναυτικό σκοινί) που μας δένουν όλους σφιχτά με την Ελλάδα.

Από το Ροντούλη στον Εφραίμ απέχουνε μόνο τα ποσά. Ο δρόμος είναι ο ίδιος.

Διοτίμα

Μάρκος είπε...

Δείτε και το δικό μου σχετικό ποστ

http://omarkosmetamousia.blogspot.com/2009/01/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

H diogkosi tis upo8esi me to Rontouli einai ftaixti kai auto brwmaei apo xiliometra!
Den trwme koutoxorto oute bebaia imaste tosos ili8ioi na pistepsoume oto O makis tis diaplokis egine twra prostatis adynatwn! LOL!

Apla i Nea Dimokratia exei panikobli8ei idika en mesw agrotikwn e3egersewn sti 8essalia kai maniasmena stinei plektanes!

Ola ta upoloipa einai gia tous afeleis kai tous kalopoistous!

H ND sto telos 8a piei to pikro potiri oses plektanes kai an sreisei kata tou LAOS!!!!

Oi meres tis autodynamis au8eresias tis mizas-arpaxtis tis diaspa8isis tou kratikou xrimatos twn Batopedianwn twn Boulgarakido-Mitsotakidwn TELEIWSANE!!!!

Kai gia auto i lamatwdeis anodos LAOS tous kanei na petrwnoun pao fobo!!!!!!


OLOI STIRIZOUME TON ASTERIO
PERASTIKA TOUS

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΞΑΝΑ .... ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Mwre bgalte oti 8eletai koutoxorto pia den trwme!!!
Sti gwnia perimenoume! Ekei na deis xaxano!
Sas exoume parei prefa kai an deis klama pou 8a pesei stis epomenes ekloges apo autous pou epi xronia 8ewrousan tous psifoforous arnia kai probata sto kopadi tous!

Alla3e o kosmos kai oi kairoi!
8a alla3ete eseis????

Ανώνυμος είπε...

Για αρχή θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους που σχολιάζουν, να χρησιμοποιούν κάποιο ονομα ή ψευδόνυμο, ώστε να μπορούμε να συνομιλούμε.


Αγαπητέ φίλε, που υποστηρίζεις τον κύριο Ροντούλη...
Όλοι παρακαλούμε να κλάψει η Ν.Δ.
Πιστεύουμε στο ΛΑ.Ο.Σ. (γι'αυτό και το ψηφίζουμε). Απλά ανησυχούμε γιατί δεν θέλουμε να γίνει και ο ΛΑ.Ο.Σ. ένα από τα κατεστημένα κόμματα.

Διοτίμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ, Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΤ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΗΧΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΦΥΣΗΚΑ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΟΙ , ΜΕΛΗ Ή ΟΙ ΨΥΦΟΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΗΔΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΤΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΛΛΑ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ....
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΤΙΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ!!!!!!
ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!
ΜΑΖΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΣ 60.000.00€ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΥΝΟΥΝ.....
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΓΙΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ....
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!!!