Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

MHNYMA EΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ PATRIA




Μέσα στην καθημερινότητα που ολοένα και περισσότερο μας κουράζει, μέσα στην κυριαρχία του μέτριου και του ευτελούς στην ζωή μας, μέσα σε μία μίζερη πραγματικότητα έρχεται μία εκδήλωση να μας συγκινήσει, να μας γεμίσει με δύναμη και αισιοδοξία. Η εκδήλωση του περιοδικού Patria την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, μας έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, μία χαρά, μία διάθεση να σταθούμε πιο γεροί και αποφασιστικοί και να δηλώσουμε πως όσο υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές ίσως καταβολές, αλλά με γνώμονα την αγάπη για την Πατρίδα και την Σημαία μας, άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, από όλες τις «συνιστώσες του πατριωτικού χώρου» όπως τόνισε ο εκδότης του περιοδικού, Δημήτρης Παπαγεωργίου, αλλά νέοι στην ψυχή, τότε όλα μπορούν να γίνουν.
Στην εκδήλωση αυτή, σε μία γεμάτη από κόσμο αίθουσα, εκτός από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και τις προβολές βίντεο με θέματα που απασχόλησαν την χρονιά που μας πέρασε, βραβεύτηκαν σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ξεχωριστοί Έλληνες, άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στο Έθνος, δικοί μας καθημερινοί ήρωες.
Το Patria κατάφερε να ενώσει ιδεολογικές τάσεις και αντιλήψεις του ευρύτερου πατριωτικού και εθνικιστικού χώρου, να βγάλει προς τα έξω ένα μήνυμα δυναμικό, ένα κάλεσμα αγώνα. Μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η εκδήλωση του πιο σύγχρονου και ανατρεπτικού εθνικιστικού περιοδικού, δίνει το σύνθημα για την δική μας αντεπίθεση, για να ξεδιπλώσουμε τις δικές μας σημαίες στον άνεμο, ενάντια σε κάθε τι ανθελληνικό, προδοτικό και μίζερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: