Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

EΠΕΤΕΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ


Ταπεινά, σχεδόν άψυχα, μέσα στην φαυλότητα της τρέχουσας δύνης, μέσα στον οχετό της καθημερινότητας, της απύθμενης εφημεριότητας και της -αλίμονο!- αδάμαστης μικροπολιτικής των κυβερνώντων, ας βρούμε ένα λεπτό να θυμηθούμε τι συνέβη κάποτε...

Ξεχειλίζει η πίκρα και η απογοήτευση, που δεν βρέθηκε ένας να μας θυμίσει τον χαμό του ηγέτη.

Που χρόνια τώρα η ακαδημαϊκή μας κοινότητα παρέδωσε αμαχητί την σκυτάλη της παιδείας μας και της καλλιέργειάς μας στα χέρια των πάσης φύσεως εγκεφαλικά ανασκολοπισμένων!

Που δεν είχε την ευθύτητα και το σθένος ένας από όλους αυτούς τους φωστήρες των γνώσεων και της διανόησης, έστω ένας, έστω και υποκριτικά, να μας πει ότι σαν σήμερα πέθανε ο μεγάλος Έλληνας, ο ηγέτης της επανάστασης του λαού μας κατά των Τούρκων δυναστών, ο πρωτομάστορας της νίκης του 1821, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

3 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Εκτός του ότι αναδημοσιεύσατε την ανάρτησή μου χωρίς την απαραίτητη άδεια, λησμονήσατε να αναφαίρετε την πρωτογενή πηγή σε link (δηλ. παπαΟΥρολογια)αλλά, το σημαντικότερο, δεν την αναρτήσατε ολόκληρη, πράγμα εντελώς απαράδεκτο.

Οι συνοδοιπορούντες στον ιστοχώρο, όπως εμείς οι δυο, θα πρέπει πιστεύω να αποφεύγουν τέτοιες πρακτικές, ιδιαίτερα από την στιγμή που είμαι εγγεγραμμένος αναγνώστης σας. Για πρώτη και τελευταία φορά παραβλέπω το γεγονός, κρίνοντας πως η δημοσίευση και το περιεχόμενό της αποτελούν σημαντικότερες προτεραιότητες από μια απλή αναφορά στον συντάκτη του άρθρου.

Ωστόσο, ευελπιστώ να σπαταλήσετε δύο μόνο λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για να προβείτε στην αποκατάσταση των παραλείψεων.

Τις καλησπέρες μου και τα σέβη μου.

thessalikiafypnish είπε...

ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞ΄ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ...

..(Λ).. είπε...

Δημιουργήθηκε νέο πατριωτικό blog! Επισκεφθείτε το, στηρίξτε το, διαφημίστε το, διαδώστε το! Είναι καλό για την Ελλάδα να δημιουργηθούν πολλά παρόμοια blogs. Στηρίξτε το με όλες σας τις δυνάμεις παιδιά!
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com