Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΗΣΑΠ

Κατά τη συνήθη τακτική τους οι πορτοφολάδες διαλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να κάνουν την καθημερινή "μπάζα" τους. Που όμως δεν πετυχαίνει πάντα... Έτσι έγινε και πριν λίγο στον Σταθμό του ΗΣΑΠ στην Πλατεία Αττικής, όταν μέσα στο βαγόνι ένας Έλληνας αντιλήφθηκε ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι. Οι πολίτες αμέσως κινητοποιήθηκαν, έπιασαν τον έναν -απο τους δυο- Αλβανό και τον τσάκισαν στο ξύλο! Απο τους αγανακτισμένους Έλληνες -που στενάζουν απο την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών- τον έσωσε η... επέμβαση των εργαζομένων του ΗΣΑΠ! Μόνο εάν ξεσηκωθεί ο Ελληνικός Λαός θα δούμε άσπρη μέρα σε αυτή τη χώρα! Μόνο τότε... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΗΓΗ:ΣΤΟΧΟΣ

Καλά του έκαναν οι πολίτες. Για να δούμε τώρα θα τολμίσει να το ξανακάνει; Mαλλον μετά από αυτή την εξέλιξη θα το σκεφτεί πάρα πολλύ να τολμίσει να ξανακλέψει. Η προστασία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τους επιβάτες εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη. Το μόνο που έκαναν οι υπεύθυνοι για να αντιμετοπίσουν τους τσαντάκιδες και τους πορτοφολάδες είναι να επαναλαμβάνουν τακτικά ένα ηχητικό μύνημα ντροπή από τα μεγάφωνα των στάσεων του ΗΣΑΠ.
''Παρακαλούνται οι επιβάτες να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά την είσοδο και εξοδό τους από τους συρμούς''. Και μετά μας λένε οι ανευθυνο-υπεύθυνοι ότι μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς. Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

http://egersis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: