Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Άγριος καυγάς στη Βουλή

Άγριος καυγάς στη Βουλή



12 Μαρτίου 2009, 14:03

Δ. Κ.

«Θα τον πλάκωνα στις μπουνιές, αλλά σεβάστηκα τους υπόλοιπους συναδέλφους» είπε λίγο μετά τον άγριο καυγά ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Ζώης, ο οποίος λίγο έλλειψε νά 'ρθει στα χέρια με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Αργύρη.

Ο "σκυλοκαβγάς" ξεκίνησε στο καφενείο της Βουλής. Ο υφυπουργός Εσωτερικών πήρε ένα κουλούρι και πήγε κοντά στο τραπέζι, όπου κάθονταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ευγενής ο υφυπουργός προσέφερε λίγο κουλούρι στη Ροδούλα Ζήση, αλλά πριν προλάβει και ο ίδιος να δοκιμάσει έμεινε με την μπουκιά στο στόμα.

«Κύριε υφυπουργέ, τι μαλακίες βγαίνεις και λες στην τηλεόραση για μείωση του μισθού της βουλευτικής αποζημίωσης; Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; Και αν εσύ έχεις λεφτά και τα βγάζεις πέρα μ' αυτά που κερδίζεις, να μιλάς για τον εαυτό σου και όχι για μας», είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Αργύρης.

Ο υφυπουργός είχε αναψοκοκκινίσει… « Να είσαι ευπρεπής και όταν μιλάς σε μένα να προσέχεις τι λες, κορόϊδο, έ κορόϊδο!», απάντησε στο βουλευτή ο υφυπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Ζώης.

Οι υπόλοιποι βουλευτές είχαν μείνει σύξυλοι να παρακολουθούν τον καβγά που έδειχνε να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. «Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; Ξέρεις πώς είναι η δουλειά; Ή απλά βγαίνεις και λες μαλακίες στα κανάλια;».

«Άκουσες τι σου είπα εγώ; Όταν απευθύνεσαι σε μένα θα προσέχεις τι λες! Κοίτα το κόμμα σου και την περιφέρειά σου. Και δεν θα μου πεις εμένα τι πρέπει ή δεν πρέπει να λέω!»του απάντησε ο υφυπουργός.

Κάποια στιγμή ήρθε ένας υπάλληλος της Βουλής και τράβηξε τον κύριο Ζώη προς την πλευρά του.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Αργύρης, συνέχισε να του σέρνει τα εξ αμάξης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: