Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΚΑΡΟΛΟΥ 28
10437 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. : 2105220896
ΦΑΞ : 2105246864
EMAIL : basilisleventis@antidiaploki.gr
Website: http://here.is/enosikentroon

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11/4/2009

Νεώτερες περιοδείες κλιμακίων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην περιφέρεια πιστοποιούν την άνοδο της δύναμης των κεντρώων σε όλη τη χώρα. Είναι η μεγάλη ώρα τώρα. Ο κόσμος καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, καταδικάζει τα σκάνδαλα, τις ομηρίες των ρουσφετιών, την οικογενειοκρατία και τα τζάκια, καταδικάζει τις μίζες και τα λαδώματα, τη λειτουργία των κομμάτων με μαύρο βρώμικο χρήμα. Έχει αντιληφθεί ο λαός ότι δεν πάει άλλο αυτή η σάπια και άθλια πολιτική κατάσταση και ότι πρέπει άμεσα να μπουν στην πολιτική νέα πρόσωπα με ήθος και ανάστημα, να φέρουν ένα στοιχειώδες ισοζύγιο στη χαμένη τιμή της πολιτικής. Ακόμη και στην Τουρκία την οποία θεωρούμε υποανάπτυκτη, τόλμησαν πριν λίγα χρόνια και πέταξαν έξω από τη βουλή Τσιλέρ, Γιλμάζ, πρόσωπα και κόμματα που δέσποζαν ως τότε.

Εμείς στην Ελλάδα φαίνεται ότι είμαστε πιο πίσω και από τους τούρκους, ψηφίζουμε μια ζωή Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Καραμανλή, σαν να μην έχει αυτή η χώρα άλλους ανθρώπους, άλλες εφεδρείες να την κρατήσουν όρθια, να της δώσουν την περιπόθητη αξιοπιστία και αναγέννηση. Τώρα λοιπόν είναι η μεγάλη ώραΟ κόσμος θα δείξει ανυπακοή στα ΜΜΕ και στις απατεωνίστικες δημοσκοπήσεις, δεν θα ψηφίσει έτσι όπως θέλουν οι συγκροτηματάρχες του τύπου και της διαπλοκής, δεν θα πετάξει την ψήφο του στους αριστερούς της αδράνειας και της ξύλινης γλώσσας σας, ούτε στους ακροδεξιούς της πατριδοκαπηλίας και των μεγάλων κραυγών, ούτε βέβαια στους άγνωστους δήθεν οικολόγους για να αρπάξουν επιδοτήσεις μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων οι διαπλεκόμενοι που τους λανσάρουν.

Η ανυπακοή προς τη διαπλοκή τη φορά αυτή σημαίνει ψήφο στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, να αφήσουν λοιπόν τα τεχνάσματα δημοσιογράφοι και μεγαλοεκδότες, η θέληση τους δε θα περάσει, ο κόσμος αρχίζει να καταλαβαίνει το ρόλο του καθενός, ρόλο ιδιοτέλειας, αρπαχτής. Πίσω από κάθε μικρόφωνο κρύβεται δημοσιογράφος που τα παίρνει για να λιβανίζει και να εξυπηρετεί τα αφεντικά του, έτσι έφθασε η δημοσιογραφία στο μηδέν, ο κόσμος κατάλαβε ότι πίσω από τις έρευνες και τα ρεπορτάζ κάποιων κρύβεται η κονόμα, το ξεπούλημα της πέννας και οι εκβιασμοί κάθε μορφής. Το ίντερνετ κέρδισε έδαφος σε σχέση με την τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση έγινε εντελώς αναξιόπιστη αφού περιήλθε στα χέρια αυτών που λήστεψαν την Ελλάδα το 1999 στην κομπίνα του χρηματιστηρίου.

Όλοι ξέρουμε γιατί είναι κομμένος ο Βασίλης Λεβέντης από όλες τις τηλεοράσεις. Λέει την αλήθεια για το 1999, ζητάει την τιμωρία των ενόχων που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη, διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι τα αδικήματα του 1999 είναι κακουργήματα και συνεπώς δεν έχουν παραγραφεί, η δικαιοσύνη μέχρι το 2019 μπορεί να διώξει τους μεγαλοκλέφτες , συνεπώς με τις απόψεις αυτές ο Βασίλης Λεβέντης είναι κομμένος από όλες τις τηλεοράσεις. Αντίθετα όλοι οι νερόβραστοι, οι άσχετοι, οι ανώδυνοι για τη διαπλοκή, αυτοί που δεν ξέρουν ποιοί κλέψανε τον κόσμο το 1999, αυτοί παρελαύνουν καθημερινά σε όλα τα ΜΜΕ, είναι οι αρεστοί του δύσοσμου πολιτικού μας συστήματο

Ισχυρίζονται κάποιοι ανόητοι, ότι ο Βασίλης Λεβέντης έχει δική του εκπομπή στο EXTRA. Ρωτάμε, αν η Παπαρήγα μιλούσε μόνο στον 902 και ο Καρατζαφέρης μόνο στο Τηλεάστυ, θα μπορούσαν με τις συνθήκες αυτές να κάνουν εκλογές ? Αν μάλιστα ληφθεί υπ’ όψη ότι το EXTRA δεν φαίνεται σε όλη την Ελλάδα, συμπεραίνει κανείς το βαθμό δίωξης και εξόντωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Η δίωξη της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ φανερώνεται εύκολα και από τις πολλές εκπομπές ραδιοφώνων και τηλεοράσεων όπου επιχειρείται διασυρμός του Βασίλη Λεβέντη και προβάλλεται συνεχώς δίλεπτο μονταρισμένο απόσπασμα από την εκπομπή του 1993 όπου δήθεν ο Βασίλης Λεβέντης << ζητάει>> να βγάλουν καρκίνο οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Προφανώς το πολιτικό σύστημα δεν έχει άλλο τρωτό σημείο για τον Βασίλη Λεβέντη και καταφεύγει σε αυτό το απόσπασμα εκπομπής του 1993. Το σύστημα θέλει να εξοντώσει έναν τίμιο πολιτικό για κάτι που είπε και να κρατήσει στην εξουσία τους ληστές του δημόσιου χρήματος. Αυτό το σύστημα η κοινωνία θα το γκρεμίσει.


ΑΘΗΝΑ 11/4/2009

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: