Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ 24 9. 4. 09

---------------------------------------------------------------------------

Η ΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ !

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΒΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΥΨΟΜΕ . . .

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ 9 πμ ( 09.00 ) ΜΕΧΡΙ 7 μμ ( 19.00 )

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΨΗΦΙΣΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΚΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ

2. ΤΟΠΟΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ( Ε Β Ε Α )

ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, ΑΡΙΘ. 7 Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

3. ΟΣΟΙ έχετε αποφασίσει να συμμετάσχετε, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ να δηλώσετε τα στοιχεία σαs, δηλαδή ονοματεπώνυμο, Δ/νση , τηλέφωνο και Ε-mail, όπωs επίσηs και των φίλων – γνωστών σαs που δηλώνουν συμμετοχή, ΩΣΤΕ να μαs δίνετε την δυνατότητα βαθμιαίαs σύνταξηs του Καταλόγου των συμμετεχόντων. Για την Γραμματεία τηs Συνέλευσηs και την υποδοχή των προσερχομένων θα χρειαστούν συνεργάτεs – τριεs, γι’ αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε την εθελοντική προσφορά σαs.

Η προσέλευση περατώνεται στιs 09.30

4. Τελευταία ημερομηνία αποστολήs προτάσεων / σχολίων για το καταστατικό 26 Απριλίου. Η Δήλωση συμμετοχήs σημαίνει προτεραιότητα εξασφάλισηs καθίσματοs, σε περίπτωση που το πλήθοs είναι περισσότερο των καθισμάτων. Παρακαλούμε να ενημερώνετε τουs φίλουs και γνωστούs για την ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, γιατί είναι ο μόνοs τρόποs να πληροφορηθούν την λειτουργία τηs και τουs στόχουs τηs. Και φυσικά ΟΛΟΙ καλούνται και να συμμετάσχουν στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση.

5. Βαθμιαία λαμβάνομε ειδήσειs που αποκαλύπτουν ανάγλυφα το μέγεθοs του έργου που έχει μπροστά τηs η Σύμπραξη Πολιτών, προκειμένου η κοινωνία μαs να βρεί τον αυτοσεβασμό τηs, την αξιοπιστία τηs και την ισόρροπη ανάπτυξή τηs, χωρίs άλληλο-ενοχοποιήσειs και κίβδηλη εμπιστοσύνη. Σαν ελάχιστο παράδειγμα ενημερωθείτε στην παρακάτω είδηση που έστειλε ο Υπερίων :

«« Ο καθηγητήs που ντρέπεται να είναι Έλληναs, βαπτίζει τώρα τα Σκόπια «Μακεδονία»!»

Το όνομα αυτού ; Αλέξηs Ηρακλείδηs, καθηγητήs Παντείου. Πρόκειται για τον έλληνα ( ; ; ; ) καθηγητή που πληρώνεται από το Υπουργείο Εθνικήs Παιδείαs και Θρησκευμάτων (δηλαδή από εμάs) για να περνάει την εθνικιστική προπαγάνδα των σκοπιανών και των τούρκων στα παιδιά μαs ! ! ! Έναs από τουs πολλούs μειοδότεs που έχουμε στα Πανεπιστήμιά μαs που υποστηρίζονται και προωθούνται από την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Δείτε τι υποστηρίζει ο κομιτατζήs τηs Παντείου, με τιs ανθελληνικέs κορόνεs του, πρώτα με τα περί δήθεν εθνοκάθαρσηs των Τούρκων από Ελληνεs στη Σμύρνη και τώρα με τη διατριβή του για τη «Δημοκρατία τηs Μακεδονίαs» (και συμπαραστάτη τον πρόεδρο του τμήματόs του στο Πάντειο), κατάφερε να εξασφαλίσει έγκριση χρηματοδότησηs 50.000 ευρώ από κονδύλι του υπουργείου Παιδείαs. «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, 5/4, ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΚΑ, και ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΕΛΕΓΡΗ »» Πωs λοιπόν να μην απορεί ο μεγάλοs ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ; ; ; όπωs την εκφράζει παρακάτω :

«« Ιδού λοιπόν η απορία μου: Υπήρξε έωs τώρα από την πλευρά μαs η οφειλόμενη επιστημονική αποκάλυψη όληs αυτήs τηs γελοιότηταs; Αν ναι, με ποιουs επιστημονικούs τρόπουs και αν όχι, γιατί; Αφού είναι βέβαιο πωs αυτοί οι άνθρωποι είναι καθαρόαιμοι Σλαύοι και η γλώσσα τουs είναι καθαρά Σλαυική. Πού είναι η Βουλή των Ελλήνων, η Ακαδημία Αθηνών, τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ! ! ! οι Έλληνεs ιστορικοί και γλωσσολόγοι, ώστε με ακλόνητεs επιστημονικέs αναλύσειs να αποκαλύψουν την αλήθεια στην παγκόσμια κοινή γνώμη, τιs κυβερνήσειs, τα Πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ των άλλων κρατών, όπωs ακριβώs κάνουν οι Σκοπιανοί ανενόχλητοι και μόνοι εδώ και δεκάδεs χρόνια ; Πώs αξιοποιούνται οι επιστημονικέs αναλύσειs και μελέτεs ξένων καθηγητών και ειδικών που αποδεικνύουν περίτρανα την αλήθεια των δικών μαs θέσεων και γελοιοποιούν τουs ισχυρισμούs των Σκοπιανών ; »» ΕΛΑ ντέ, που είναι όλοι αυτοί δικέ μας ΜΙΚΗ ; ; ;

6. Και δεν είναι μόνο αυτόs ! Είναι οι δημοσιογράφοι Τάκηs Μίχαs, Τάσοs Κωστόπουλοs και ο πανεπιστημιακόs Σπύροs Καράβαs ! που . . . απομυθοποιούν το 1821

Εμείs επαναλαμβάνομε αυτό που είχαμε γράψει στο προηγούμενο Δελτίο 23 :

Η Σύμπραξη Πολιτών έχει διαπιστώσει ανέκκλητα το προφανέs που κραυγάζει απο μόνο του, ότι :

" μόνο μια ισχυρή, συμπαγήs, πολυάριθμη ( απο 5000 και πάνω ) παρουσία Πολιτών που κατανοούμε επί τέλουs οτι βαίνομε ολοταχώs στον αφανισμό -- εθνικό, οικονομικό, κοινωνικό και λοιπά, και λοιπά -- μπορούμε, εάν θέλομε φυσικά να αντιμετωπίσομε την επερχόμενη καταστροφή. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση, Να το χωνέψομε και να πάψομε να ονειροπολούμε . . . συμπαράσταση απο Ομπαμα, Κλιντον, Μέρκελ, Σαρκοζι, Μπραουν, Πουτιν . . .και . . . θεια προστασια ! "

Να το εμπεδώσουμε ανεξίτηλα : Είμαστε μόνοι μαs να περισώσομε ότι μπορούμε με τιs δικέs μαs τιs δυνάμειs. Οι «φίλοι» είναι φίλοι όταν και όπου τουs συμφέρει !

Με τιs ενέργειεs των εξωνημένων έχομε αυτό-ξευτελιστεί τόσο, που προκαλούμε εμετό σ' όποιον φιλέελληνα σκεφθεί να βοηθησει ! ! ! ενώ «τα σπίτια μαs καίγονται, εμειs . . . τραγουδαμε την δοξα των "κωστάκη, γιωργάκη, ντόραs, αλέκου, αλέκαs, καρατζαφέρη, μάνου-κοντογ.-μπουτάρη, παπαθεμελή, οικολόγων- πράσινων, και πράσιν’ άλογα και τον κακό μαs τον καιρό. Και φυσικά καταναλώνομε μια ολόκληρη συνεδρίαση των 300 τηs Βουλήs που χρυσοπληρώνομε, για να τραγουδήσομε την δόξα του . . . Παυλίδη !

Αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση, προωθείστε το παρόν με δύναμη για όσουs καταλαβαίνουμε τι μαs περιμένει αν συνεχίσουμε να αδρανούμε, να εγκαταλείψουμε τιs πολυθρόνεs, την πολυλογία, τιs περισπούδαστεs αναλύσειs, τιs αναφορέs-κορώνεs στουs ήρωεs του 21 για να εφησυχάσομε την συνείδησή μαs κλπ, κλπ , να πάψουμε τιs κλάψεs για κεκτημένα δικαιώματα και παρόμοιεs φιλοτομα-

ρικέs διεκδικήσειs και ψευτο-συνδικαλιστικέs ...κατακτήσειs για παραπλάνηση-αποπροσανατολισμό πολιτων, να ανασκουμπωθούμε και " να πιάσουμε τη τσάπα και το φτυάρι ". Διαφορετικά να ψαλλουμε " ΤΟ ΔΕΥΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟΝ " και ο τελευταίοs να πεί " ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ".

Περιμένονταs τιs δηλώσειs συμμετοχήs σαs, Ευχαριστούμε.

Φιλικά

Για την

ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αντ. Αντωνιάδηs τηλ. 6979 87 78 78 Στ. Σφακιανάκηs τηλ. 6977 250 222

Δεν υπάρχουν σχόλια: