Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Μία σύλληψη και το ξεγύμνωμα του βασιλιά!

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου, στον Άγιο Παντελεήμονα, η Ελληνική δημοκρατία ξεγυμνώθηκε. Μαζί της ξεγυμνώθηκαν και τα "αντιρατσιστικά ρετάλια", τα περιφερόμενα από πλατεία σε πλατεία, για να δικαιολογήσουν τις "αντιρατσιστικές επιχορηγήσεις". Μαζί της ξεγυμνώθηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις, που επιτέθηκαν κατά παιδιών και ηλικιωμένων, που έγδυσαν πιτσιρικάδες, μπας και βρουν... εκρηκτικά. Ξεγυμνώθηκε η συνεργασία κράτους και πραγματικού παρακράτους. Αυτών που τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και προσπαθούν να επιβάλλουν την "ιδεολογική κυριαρχία" τους, πίσω από τις φυσούνες των ΜΑΤ.

Που προστάτεψαν αυτούς οι οποίοι επανειλημμένα είχαν προσπαθήσει να επιτεθούν κατά των κατοίκων της πλατείας! Και πιο ήταν το κέρδος τους; Μια συναυλία την οποία παρακολούθησαν 200-300 άτομα, από τα οποία οι μισοί λαθρομετανάστες. Ούτε δέκα άτομα για κάθε οργάνωση που καλούσε.
Ο νεαρός συλληφθέντας, σήμερα το πρωί πέρασε την διαδικασία του αυτοφώρου, όπου και πήρε τριήμερη αναβολή για να απολογηθεί. Να απολογηθεί ενώπιον του δικαστή μεν, αλλά να χειροκροτηθεί από όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες. Γιατί κατάφερε, με την αντίστασή του, να αναδείξει την κατρακύλα του ελληνικού κράτους. Την ξεφτίλα των... βαθμοφόρων, που προστάτευαν αυτούς που δικαιολογούν τους δολοφόνους των συναδέλφων τους.
Αλλά κυρίως κατάφερε να αναδείξει την αδυναμία τους. Σε όλα τα επίπεδα. Των αντιρατσιστών, που σήμερα το βράδυ θα βρίσκονται και πάλι στο σπίτι τους, ενώ οι κάτοικοι θα είναι ξανά στην πλατεία. Του υπουργού προστασίας του πολίτη, που πρέπει να συναλλάσσεται με τις λίγες δεκάδες γραφικών χαρακτήρων. Των αξιωματούχων της αστυνομίας, που τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: