Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Η Χαρά Νικοπούλου ΔΕΝ έχει ΤΑΜΠΕΛΑ

Η Χαρά Νικοπούλου ΔΕΝ έχει ΤΑΜΠΕΛΑ. Σημαία της η αγάπη για τα παιδιά και τα ιδανικά του ελληνικού πολιτισμού. Το Δελτίο Τύπου του δικηγόρου της.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκδικάσθηκε εχθές 19 Νοεμβρίου 2009 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρουπόλεως η έφεση που είχε ασκήσει ο Οσμάν Κασάικα κατά της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρουπόλεως για τη σωματική βλάβη, τις απειλές και την εξύβριση της δασκάλας και υποδιευθύντριας του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μεγάλου Δερείου Έβρου. Το Δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο και πάλι ένοχο και για τις τρεις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν και του επέβαλε ποινή φυλακίσεως πέντε μηνών για την σωματική βλάβη, ενός μηνός για την απειλή και ενός μηνός για την εξύβριση, συνολικώς δε του επέβαλε ποινή φυλακίσεως πέντε μηνών και είκοσι ημερών, την οποία ανέστειλε επί τριετία.

Η απόφαση αυτή αποτελεί ηθική δικαίωση για τη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και ηχηρό ράπισμα σε όλους εκείνους που όλον αυτόν τον καιρό προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να κατασυκοφαντήσουν τη δασκάλα με συνεχείς προκλήσεις.

Η αλήθεια, όμως, έλαμψε για ακόμη μία φορά και οι προκλήσεις κατέπεσαν σαν χάρτινος πύργος, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες σπιλώσεως με κάθε τρόπο και χωρίς όριο και αιδώ της τιμής και της αξιοπρέπειας της Χαράς Νικοπούλου, της οικογένειάς της και της δικαιοσύνης.







Το ποια είναι η Χαρά Νικοπούλου το γνωρίζει σήμερα ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, από το τεράστιο έργο της, που αδιάκοπα και ακάματα προσφέρει απλόχερα. Η αγάπη της για τη μάθηση, τη διδασκαλία και πάνω απ' όλα η αγάπη της για τα παιδιά είναι τρόπος ζωής για την ίδια, αφιερώνοντας όλο το χρόνο της, όλο το είναι της σ' αυτά που αγάπησε περισσότερο απ' όλα.

Σημαία της Χαράς Νικοπούλου είναι μόνον η Λατρεία της για τα Παιδιά και η συνεχής προσφορά και εμφύσηση των ιδεωδών και ιδανικών του ελληνικού πολιτισμού σ' αυτά χωρίς να έχει καμία απολύτως άλλη ταμπέλα.







Με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, αγάπη και αφοσίωση θα συνεχίσει να προσφέρει τον ίδιο της τον εαυτό στη μεγάλη της Αγάπη Τα Παιδιά.


Δικηγορικό γραφείο Ευτύχιου Νικόπουλου & Συνεργατών

ΒΑΣ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 14 , 546 25 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΗΛ.2310-540.574 ,nikopoulos@gmail.com





ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΜΗΣ:
Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παραπάνω Δελτίο Τύπου.
Επισημάναμε με έντονα μερικές φράσεις και τονίζουμε τη διευκρίνηση ότι η Χαρά Νικοπούλου ΔΕΝ έχει ΤΑΜΠΕΛΕΣ.

Ο αγώνας της είναι αγώνας για την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στην βουλη μονο οι βουλευτες του
ΛΑ.Ο.Σ
την συμπαρασταθηκαν