Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΄Η ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ Η ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ :

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ:

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ:

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ. (ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ KAI ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -“BANK RUN

ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι. ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΗΠΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φ´ιλε, θα απ´εσυρα ευχαρ´ιστως τις καταθ´εσεις μου αν ε´ιχα. ´Εχω ´ομως μ´ονο δ´ανεια... Δυστυχ´ως (και ευτυχ´ως που δεν ε´ιμαι ´ανεργος και τα πληρ´ωνω)

Βρες μας ´εναν ´αλλο τρ´οπο αγ´ωνα