Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Φασίστες και ακροδεξιούς βλέπει η Zougla...!


www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Ενώ οι καταληψίες απλά αντιδρούν..! Που είναι η αντικειμενικότητα;
Εντύπωση μας προκαλεί η είδηση έτσι όπως βγήκε από το γνωστό σε όλους
zougla.gr, σχετικά με την κατάληψη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, τη δολοφονική επίθεση "αγνώστων" κατά μελών χριστιανικού συλλόγου στην οδό Σόλωνος, και την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.
Ουσιαστικά ο τρόπος με τον οποίο γράφτηκε αυτό το άρθρο , πρώτον, παρουσιάζει τους καταληψίες της Πρυτανείας ως άτομα που απλά αντιδρούν κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ σε χώρο που δεν τους ανήκει και δεν κληρονόμησαν από κάπου. Δεύτερον, παρουσιάζει την "τυχαία" δολοφονική επίθεση, σε μέλη χριστιανικού συλλόγου από αντιεξουσιαστές, ως επεισόδια μεταξύ των 2 πλευρών, και τρίτον, την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ και ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που οργανώνουν άνθρωποι σαν αυτόν που δέχθηκε την επίθεση από τους "αγνώστους" , ως πορεία ακροδεξιών και φασιστικών κύκλων...! Δηλαδή τα πάντα παρουσιάζονται ανάποδα..!
Φασισμός κύριοι δεν είναι η κατάληψη της Πρυτανείας; Φασισμός και εγκληματική πράξη δεν είναι οι δολοφονικές επιθέσεις; Πως αυτούς τους δικαιολογείτε λέγοντας ότι "αντιδρούν", ενώ αυτούς που συμμετέχουν σε πορείες νόμιμες και προγραμματισμένες τους ονομάζετε φασίστες και ακροδεξιούς; Επειδή το αντικείμενο της συγκέντρωσης είναι αντίθετο με τα δικά σας πιστεύω και τις δικές σας πεποιθήσεις; Αυτή είναι η Δημοκρατία σας κύριοι; Κάθε τι με το οποίο δεν συμφωνείτε το βαφτίζεται φασιστικό και ακροδεξιό; Μήπως εξυπηρετείτε κάτι;
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια: