Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ!! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!Δεν έχουμε αρκετά λόγια για να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει στην Κύπρο, 6 Μαϊου 2010, 21ος αιώνας!! Ένας ελληνοκύπριος δημοσιογράφος ζητεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, την καθήλωση της ελευθερίας του Τύπου (στην περίπτωση μας του ηλεκτρονικού, των ΜΠΛΟΓΚΣ!) στην εποχή του Στάλιν!

Σήμερα,στις 6 το πρωί στη νήσο Κύπρο, αστυνομικοί με ένταλμα επέδραμαν στην οικία γνωστού δικηγόρου από τη Λευκωσία και του κατάσχεσαν δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μετά τον οδήγησαν για ανάκριση, και αναμένεται από τον Γενικό Εισαγγελέα η απόφαση κατά πόσον θα του ασκηθεί ποινική δίωξη!!

Ο λόγος:

Ο δικηγόρος φέρεται ως ένας από τους διαχειριστές του μπλογκ christofias-watch, ιστοτόπου γνωστού για την αιχμηρή κριτική που ασκεί στη διακυβέρνηση Χριστόφια, και όχι μόνο.
Ο δημοσιογράφος, που καλείται εξ επαγγέλματος και μόνον να υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου και του Τύπου, κατάγγειλε τον δικηγόρο ότι ... το μπλογκ φιλοξένησε σχόλιο αναγνώστη, το οποίον κατ΄ισχυρισμόν προάγει τη φυσική εξόντωση του δημοσιογράφου!!!


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "Φωτια και τσεκούρι στους προσκυνημένους"!!!!!!!!!!!!!!!


ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!


Σχόλια παρομοίου και πολύ πιο απειλητικού τύπου γράφονται κατά μυριάδες καθημερινά στο διαδίκτυο!
Όμως στην ευρωπαϊκή Κύπρο, χρησιμοποιούνται ως μέσον ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!!!!

Σημειωθήτω πως κατά πάσαν πιθανότητα δεν υπήρξε το απαραίτητο διάταγμα από την Εισαγγελία για διερεύνηση του ΙΡ του υπολογιστή του δικηγόρου!!!
Επίσης, το άρθρο 17 του Συντάγματος, που επιτρέπει μετά από εισαγγελική άδεια τη διερεύνηση στοιχείων προσωπικών δεδομένων, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚOΜΗ ΑΛΛΑΞΕΙ!!


Με τις εξελίξεις αυτές, τα μπλογκς και οι διαχειριστές τους

1. Καθίστανται υπεύθυνοι για τυχόν σχόλια που παρουσιάζονται (ούτε καν για πράγματα που έγραψαν οι ίδιοι!!!!!!!!)

2. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ούτως ώστε να πάψει να ακούγεται οποιαδήποτε φωνή δεν συγκατανεύει στην ακολουθούμενη πορεία των πολιτικών και κοινωνικών πραγμάτων στη χώρα


ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι
1. Καταπατούν κάθε έννοια της ελευθερίας του λόγου και του Τύπου, φτύνοντας πάνω στην ίδια τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα και τσαλαπατώντας τις διακηρύξεις τους για ελεύθερη έκφραση
2. Γίνονται οι καλύτεροι μπράβοι της πνευματικής τρομοκρατίας


Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η δίωξη κατά του δικηγόρου είναι μια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑΛΙΝ!


Μη ξεχνάτε την ενορχηστρωμένη προσπάθεια του ΑΚΕΛ να καταπατήσει το christofias-watch και να ασκήσει πνευματική τρομοκρατία, όταν ο Γενικός του Γραμματέας μίλησε για
1. Προσπάθεια "φυσικής εξόντωσης του Προέδρου της δημοκρατίας από κάποια μπλογκς"
2. "Σκοτεινά κέντρα που απεργάζονται την εξόντωση του Προέδρου".


ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΑΥΡΟ, Ή ΑΛΛΟ!!

http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: