Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΓΕΛΟΙΟΙ...Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!!

Η (αυτο) γελοιποίηση της ΕΛ.ΑΣ. μέσα από την 3η γυμνή ποδηλατοδρομία


3η Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη.
Δείτε αυτές τις φωτογραφίες, Σας φαίνονται "ντυμένοι" ή "γυμνοί"; :
Πάντως η ελληνική Αστυνομία ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν γυμνοί μέσα στην ποδηλατοδρομία.
Οι φωτογραφίες τους παίζουν σε όλα τα κανάλια αλλά η Ελληνική αστυνομία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τους εντοπίσει.  • Κάναμε έγκαιρα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην Αστυνομία και στην εισαγγελία (Α.Π. 9009/20/873 μέσω του Αστ. Τμ. Πλ. Δημοκρατίας).
  • Κάναμε ΔΕΚΑΔΕΣ τηλέφωνα στην άμεση δράση και υποδεικνύαμε διαρκώς το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι 2-3 γυμνοί συμμετέχοντες και δίναμε την περιγραφή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μιλήσαμε απευθείας με τον εκφωνητή των Μέτρων Τάξης.
  • Μεταβήκαμε 2 φορές στο Αστ. τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλουμε και ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ το ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Αλλά όταν έχεις πάρει πολιτικές εντολές να μην επέμβεις ("αυτοί είναι του Τρεμόπουλου" μας είπε ένας ασφαλίτης "δεν τους πειράζει κανείς"), τότε επιλέγεις να μετατρέπεις τις τιμημένες μοτοσυκλέτες της "Ομάδας Ζ" σε θιασώτες και κομπάρσους:Μας θλίβει που κάποιοι δεν ντρέπονται να προβάλουν τον "βούρκο" που έχουν μέσα τους (αναφερόμαστε στους 2-3 τελείως γυμνούς της ποδηλατοδρομίας).
Εξίσου μας θλίβουν οι ΓΕΛΟΙΕΣ δικαιολογίες της Ελληνικής αστυνομίας ότι δεν μπορεί να βρει τους γυμνούς, για να ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΕΙ όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει τη στιγμή που διαπράττεται ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
Ακολουθεί το αναλυτικό ιστορικό εδώ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2010/06/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: