Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ, ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Ένας κύκλος έκλεισε...ένας νέος μόλις άρχισε

Μετά από 40 μέρες απουσίας το egersis δηλώνει πάλι παρόν στη blogoσφαιρα. Έτοιμο να ενημερώσει, να αποκαλύψει, να ξεσηκώσει και να προτρέψει άπαντες να εγερθούν από καρέκλες, κρεβάτια, πολυθρόνες και να δράσουν. Να βγουν από το λήθαργο με λίγα λόγια. Γιατί για μας δεν αρκεί απλά η προτροπή σε σκέψη αλλά η συνέχειά της, η δράση. Οι καιροί είναι δύσκολοι και θα γίνουν ακόμα δυσκολότεροι αν μένουμε απαθείς σ αυτά που όλοι βλέπουμε. Άσχετα αν κάποιοι για λόγους συμφέροντος κάνουν τα στραβά μάτια και αναρωτιούνται ακόμα τι μπορούν να κάνουν.
Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς, αν θέλει.
Από το να στείλει ένα e-mail διαμαρτηρίας, να βγει σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και να ενημερώσει τους ακροατές γι αυτά που τους κρύβουν οι δημοσιοκάφροι μέχρι το να δηλώσει παρών σε μια εκδήλωση μνήμης και να συμετάσχει σε μια διαμαρτυρία και πολλά, πολλά άλλα...

Η απουσία μας από τη blogoσφαιρα ήταν αναγκαία, αλλά η παρουσία μας είναι επιτακτική ανάγκη. Παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλες αυτές τις μέρες που απουσιάζαμε τα συμβαίνοντα στη πολιτική, την οικονομία, τα Εθνικά θέματα και τις κοινωνικές μεταβολές που συντελούνται στον τόπο μας αλλά και παγκοσμίως. Και είμαστε πάλι έτοιμοι να ξαναφέρουμε πονοκέφαλο σε όλους όσους είχαν ηρεμίσει λιγάκι με την απουσία μας. Ας μην χαίρονται πλέον.

Είμαστε έτοιμοι να ξυπνήσουμε ακόμα περισσότερο τους ψυλλιασμένους.
Να ταράξουμε ακόμα πιο πολύ τους ταραγμένους.
Να διαδώσουμε μυνήματα Αντίστασης και να καλέσουμε άπαντες να πράξουν το καθήκον τους.
Να αποκαλύψουμε τους προδότες και να τους σφυροκοπήσουμε ανηλεώς μέσα από αυτό το βήμα.
Αλλά είμαστε εδώ και για να βάλουμε στη θέση τους τους προβοκάτορες και τους εξωμότες παντός είδους και χρώματος που νομίζουν ότι θα παίζουν συνεχώς με τα πατριωτικά αντανακλαστικά των εθνικά σκεπτώμενων Ελλήνων.

Είπανε σκόρπιες βρωμες είπανε δόλια λόγια,
Είπανε ψέματα πως δεν κρατάμε ακόμα φλόγα,
Βγάλαν' ακόμα φήμες πως δεν γεννάμε ρίμες
όμως γυρνάμε και χτυπάμε και ξυπνάμε μνήμες.


http://egersis2.blogspot.com/2010/06/blog-post_7978.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: