Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΒΟΡΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΑ΄ΟΣ

Ντρίμπλες… καρατζαφερικές


Δ. Κ.

«Οι πλερέζες είχαν φτάσει μέχρι το πάτωμα», είπε ένας βουλευτής του ΛΑΟΣ, για να δώσει το κλίμα που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Μάκη Βορίδη μετά το «σφάξιμο» με το γάντι, που του έκανε ο πρόεδρός του, Γιώργος Καρατζαφέρης, αρνούμενος να τον κατεβάσει ως υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής.

«Ήθελα να τον προστατέψω από τα αρπακτικά της πολιτικής ζωής», ήταν η ερμηνεία που έδωσε ο Καρατζαφέρης για το Μάκη Βορίδη.

«Μαύρη η νύχτα στα βουνά, μαύρη και στα λαγκάδια... Αυτή ήταν η εικόνα στην πλευρά Βορίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, τεθλιμμένος εμφανίστηκε να είναι από την εξέλιξη των πραγμάτων και ο βουλευτής του κόμματος, Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος ανέβηκε – λένε οι κακές γλώσσες – στα κεραμίδια. Δεν μας διευκρινίστηκε, όμως, αν ανέβηκε για να κλάψει ή να για να γελάσει... Ο βιολιτζής στη στέγη!

«Πέπλο μαύρο έπεσε και σε ένα βιβλιοπωλείο προς τα Εξάρχεια πλευρά», λένε κύκλοι της Καλλιρρόης (μια πληροφορία που έρχεται απευθείας από το κόμμα), αφού την απόφαση που πήρε ο πρόεδρος για το Βορίδη, τη «φύλαγε» και για τον Άδωνι.

Δύο-μηδέν, λοιπόν, το αποτέλεσμα!

«Μια χαρά το ‘θελε! Κορδωνόταν κιόλας ότι θα είναι αυτός ο υποψήφιος, αλλά τα ‘βαλαν με τον παικταρά και αρπάζουν γκολ από παντού. Έκαναν το λογαριασμό χωρίς τον ξενοδόχο. Τώρα, ας κοιτάξουν μήπως και μπορέσουν να κάνουν καμιά σύζυγο υποψήφια σύμβουλο στον Κακλαμάνη», άφησε να εννοηθεί ένας... φίλος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: